MR RADA TEODOR-CRISTIAN preia 23.81% din actiunile BMS de la AIRLINE INVEST S.A. firma controlata tot de el 
rtvHoria Constantinescu, preşedintele ANPC: "Nu putem sancţiona Wizz Air şi Ryanair, aşa cum am făcut cu Blue Air, pentru că nu au sediul în România"
boardingpassRyanair a fost amendată de Protecția Consumatorului din Ungaria cu 300 de milioane de forinți pentru practici comerciale neloiale. Compania low-cost irlandeză a primit luni o amendă în valoare de 300 de milioane de forinți (aproximativ 760 de mii de euro) de la autoritățile maghiare
Blue Air anunță că în, săptămâna 31, a transportat 76,175 pasageri pe zborurile comerciale operate din/către România spre/din Belgia, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Israel, Norvegia, Olanda, Portugalia, Romania, Suedia, Spania și UK.
Blue Air informează că în aceeași perioadă, nu a anulat nici un zbor, operând programul complet, respectiv 521 zboruri comerciale, suplimentând oferta prin adăugare de frecvențe adiționale spre destinațiile cele mai solicitate din portofoliul Blue Air. În săptămâna 30, operatorul de transport aerian a suplimentat zborurile către Londra, cu 2 frecvențe către aeroportul Southend.
Da ,este adevarat dar ,parca este mai bine sa iti anuleze zborul cu 14zile+, ai timp sa-ti recuperezi cheltuieli hoteliere etc decat sa vii la aeroport ,trezit de la 3.00 si...surpriza !Da, este totuși doar o parte din adevăr...
Au anulat în iunie parcă câteva sute de zboruri din luna august și cred că de la asemenea anulări așteaptă oamenii cu lunile rambursarea...
Bun, ca sa pastram un pic de echilibru, am calculat: azi (marti, 9.08) au decolat de pe CLJ 19 curse WZZ. Suma minutelor de intarziere la plecare a fost de 823 de minute. Absolut toate au plecat intarziat, de la un minim de 12 min (bun, sa zicem ca asta e "on time"), pana la 104 minute. Nu sunt avocatul nimanui, dar asta cu intarzierile nu e doar apanajul BLA.info despre sutele de zboruri întârziate
Si cate intarziate de la Wizz? Asta asa, ca sa fie tabloul complet si real.în ultimele două săptămâni CNAB a raportat peste 250 de zboruri întârziate la Blue Air
Asta spun si eu...Deci nu este neaparat cazul sa blamam întotdeauna doar companiile aeriene