Blue Air - discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Dezgustator pasager. O Cola la 2,5 lire i se pare mult !!! Dar cu cine a zburat pana acum ? Luat de vant? Clipul ,un gunoi.
Post automatically merged:

 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 users
Si uite asa facem trafic pentru un trist "evaluator" al companiilor aeriene care se mira ca o Cola la 11000 de metri este 2,5 lire .
 
  • 👍
Reactions: 1 user
O destinatie interesanta,dar foarte dificila dpdv al aterizarii. Aeroport catecoria C,simulator obligatoriu si aprobarea autoritatii portugheze. Am incercat sa rezerv de Paste,nu e disponibil. Sa nu fie vreo lansare fantoma…mai ales ca opereaza si Tarom,culmea,tot sambata,charter Karpaten.
 
Doua rute noi,semnalate de boardingpass : Lefkada si Kefalonia.

Orarul de operare:
0B9061: București (OTP) 15:00 – 16:25 Lefkada (PVK);
0B9062: Lefkada (PVK) 17:10 – 18:35 București (OTP);
0B9063: București (OTP) 19:30 – 21:05 Kefalonia (EFL);
0B9064: Kefalonia (EFL) 21:50 – 22:25 București (OTP)
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Daniela Siminiceanu Consorti, avocat italian: „Prin votul lor, creditorii din Italia, inclusiv fiscul italian, au acceptat reduceri semnificative ale creanțelor, precum și eșalonarea pentru un termen maxim de 5 ani a sumelor rămase de plata, ceea ce da o șansă reală Blue Air să-și continue activitatea în Italia în bune condiții – în pofida prelungirii neașteptat de lungi a restricțiilor de circulație intraeuropene datorate pandemiei de COVID-19.” În ceea ce privește procedura de concordat din România, Blue Air confirmă faptul că raportul elaborat de către Administratorul concordatar KPMG pentru trimestrul III al concordatului a fost acceptat și votat favorabil de creditori în ianuarie 2022, fapt ce reafirmă încrederea creditorilor în Blue Air și în direcțiile strategice stabilite
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Compania aeriană Blue Air îşi schimbă conducerea, iar noul CEO al companiei este Steven Greenway, mandat pe care îl va prelua de la data de 1 martie de la Oana Petrescu. Steven Greenway are o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică, în companii precum Swoop, WestJet, Scoot, SkyEurope, Virgin Blue, Virgin Atlantic sau Qantas...
Oana Petrescu... va rămâne preşedintele Consiliului de Administraţie al Blue Air


 
  • 👍
Reactions: 1 user
Deci la Wizz spre Malaga un bilet e 5 milioane.
La Blue Air pe aceeași dată și aceeași ora, 20 de milioane.

MĂ intreb cum sa își revină compania asta
 
  • 🤣
Reactions: 1 user
5 milioane.
20 de milioane.

Milioane ? o_O Nu prea cred. Cu 20 de milioane imi cumpar private jet, si cu 5 imi iau o Cessna 650 SH :)
PS. Mai este putin si se fac 20 de ani de la taiera celor 4 de 0 si noi vorbim de milioane si acum? E absurd zic eu. :)
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Daca aud la un batranel in piata vorbind cu milioane, e una. Dar cand aud la o persoana interesata de aviatie , calatorii etc as avea asteptarea sa spuna suma din 2022, nu din 2005, ca poate sunt persoane de 16-20 de ani care nici nu inteleg ce zici.
 
Dar cand aud la o persoana interesata de aviatie , calatorii etc as avea asteptarea sa spuna suma din 2022, nu din 2005, ca poate sunt persoane de 16-20 de ani care nici nu inteleg ce zici.
🤣🤣🤣 funny ce spui. Sfatul meu e sa nu ai așteptări de la cineva de pe net. Știi vorba aia “No expectations, no disappointments”

Anyway, folosesc in continuare termenul unde ma simt eu bine. Mi se pare funny și toată lumea înțelege ideea oriunde. VĂ cam plictisiți dacă ați început sa comentați pe tema asta.

Rog un moderator să șteargă off-topicul si/sau sa modifice mesajul meu ca sa înțeleagă și cei de 16-20 de ani 😆😆

ps: @dexter dacă ai nevoie de cineva ca sa îți zboare private jetul aștept PM. 😁
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Am văzut documentarul de pe Netflix despre 737 Max și imediat mi-a venit în minte următoarea întrebare: piloții de la Blue-Air au făcut training pe simulator pentru Max? Dacă ați vizionat documentarul înțelegeți rostul întrebării.
 
Anyway, folosesc in continuare termenul unde ma simt eu bine. Mi se pare funny și toată lumea înțelege ideea oriunde. VĂ cam plictisiți dacă ați început sa comentați pe tema asta.
Eu te cred ca trebuie sa te simti bine, dar in alt mod zic eu. :) Nu, nu este vorba de plictiseala, ci este vorba ca vorbim de ceva ce nu exista, adica aberatii. Cum mi se pare absurd sa vorbesc de euro intr-o tara care nu are moneda euro. Intelegi ce zic ? :p Am o boala mare pe astia de o tot dau cu euro prin Romania. Sa nu mai zic ca ajung sa platesc euro ala si cu 2 lei mai mult ca asa vor unii. Cum ar fi intr-o tara cu moneda euro, sa cumpar o cartela de 10 euro si sa platesc 15 euro. Este de domeniul fantasticului la ce se intampla in Romania si ce debandada este din toate punctele de vedere. Sa imi scuzati off topicul dar n-am putut sa ma abtin.
 
Foarte optimisti !
Blue Air a transportat 1,6 milioane de pasageri şi a încheiat al doilea an de pandemie cu afaceri de 121 mil. euro: „Ne aşteptăm ca începând cu a doua jumătate a lunii iunie să avem un număr de zboruri comparabil cu cel din 2019
 
  • 👍
Reactions: 2 users