Blue Air - discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Noul actionar al Blue Air este AIRLINE INVEST SA cu 99.99%, firma detinuta de catre RADA TEODOR-CRISTIAN avand un Capital social subscris: 1 681 344 400 LEI .
 
  • 👍
Reactions: 3 users
"
Reprezentanţii Blue Air au anunţat anterior că se pregătesc de o listare de obligaţiuni de până la 50-60 mil. euro (peste 230 mil. lei) şi că iau în calcul listarea pe bursă. Airline Invest este cea mai mare companie creată în 2019.

Cristian Rada, proprietarul Blue Air, cea mai mare companie românească de transport aerian, a înfiinţat anul trecut în decembrie Airline Invest, o companie de tip holding cu un capital social de 1,68 miliarde de lei (peste 350 mil. euro), cea mai mare companie creată în 2019 după valoarea capitalului, potrivit datelor platformei confidas.ro.
Înfiinţarea unei noi companii vine după ce anul trecut reprezentanţii Blue Air Aviation au anunţat că în toamna acestui an compania vrea să împrumute de pe bursă 50-60 mil. euro (peste 230 mil. lei) prin listarea de obligaţiuni pentru investiţii. Suma ar urma să susţină revenirea pe creştere a companiei, care a trecut anul trecut printr-o serie de schimbări menite să readucă Blue Air pe profit şi să o facă mai atractivă pentru investitori."

 
  • 👍
Reactions: 2 users
Suma ar urma să susţină revenirea pe creştere a companiei, care a trecut anul trecut printr-o serie de schimbări menite să readucă Blue Air pe profit şi să o facă mai atractivă pentru investitori."
In traducere curenta, tentativele de readucere pe profit au esuat anul trecut. Compania nici in momentul de fata nu e pe crestere.
 
Crestere si profit sunt doua lucruri distincte. In general prima etapa de ajungere la profit cind ai operatiuni deja existente e sa tai zona de pierderi si sa te reconfigurezi in jurul structurii operativ profitabile.
 
JEG ! JEG! JEG!
Multumim Blue Air prin grija Uplift Aviation Services SRL.
Otopeni, 1 martie 2020










 
  • 👍
Reactions: 1 users
De pe mail:
Blue Air a luat masuri extraordinare pentru siguranta dumneavoastra la bord: filtrele de aer HEPA instalate pe avioanele noastre au o rata de eficacitate de peste 99,97% în uciderea virusurilor si microbilor, furnizam pasagerilor nostri dezinfectant, masti si servetele cu alcool si dezinfectam aeronavele printr-un modern proces de nebulizare
Masti,dezinfectant etc. Daca te baga in continuare inghesuiti in autobuzele pline de jeg pe interior ale Uplift (vezi foto de mai sus),degeaba.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Nu stiu daca este bine sau rau:
Torino zboară datorită Blue Air. În prezent, este aeroportul cu cele mai multe zboruri interne și singurul cu cele din nordul sudului. Compania românească nu a părăsit aeroportul, întrucât toate celelalte companii de transport low cost, buget și low cost au făcut altfel și continuă să zboare.

Astăzi cu două zboruri spre Catania, una pentru Napoli și Lamezia Terme fiecare. Mâine, în schimb, două zboruri către Napoli și una către Lamezia Terme și Catania.
 
  • 👍
Reactions: 3 users
Eu zic că e bine. Sunt persoane care TREBUIE să circule.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
''Carantina'' italieneasca. Avioanele zboara, inteleg ca si trenurile mai circula. Uite asa au ajuns in mai putin de o luna de la 3 cazuri la peste 20.000. Si astea sunt numai cele testate, cunoscute.

Si in timp ce giganti bine consolidati financiar precum Wizz, Lufthansa, KLM, British si altii vorbesc despre pagubele pe care le sufera din cauza coronavirusului, companiile romanesti observ ca nu prea se plang de situatie.
 
companiile romanesti observ ca nu prea se plang de situatie.
Traditionala secretomanie romaneasca, mostenita de la nea Nicu si intrata in reflex. Daca nu o duci bine in timpuri normale, nu ai cum s-o duci acum.