• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Boeing 737 MAX

flight.user

Active MemberMa asteptam ca acest avion sa fie luat la puricat in cel mai mic detaliu dupa imensa gafa facuta de Boeing si sa reintre in serviciul comercial doar cand au certitudinea ca nu vor mai exista niciun fel de probleme. Asa nu fac altceva decat sa stirbeasca si mai mult increderea in 737 MAX si implicit Boeing.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Păi, tocmai, pentru că l-au luat la puricat, de-aia și propunerea făcută de FAA în legătură cu shut-off valve. Sunt o grămadă de avioane în service la care shut-off valve nu funcționează cum trebuie.
 

flight.user

Active Member
Boeing si-a pierdut mare parte din credibilitate fata de consumatori (ma refer la pasageri), cu problemele tot mai dese, incepand cu 787 (problema bateriilor, etc) si culminand cu esecul 737 MAX. A stat pe "tusa" aproape 2 ani. Cu atat mai mult nu trebuie sa-l repui in circulatie pana nu remediezi si celelalte probleme. Este la mintea cocosului ca de acum inainte orice problema aparuta la acest avion va fi dramatizat mai mult decat necesar.
Faptul ca cele 2 companii romanesti achizitioneaza doar avioane de acest tip ma face sa fiu retinut, chiar daca preturile sunt jos in urma imaginii create. Doamne fereste de inca un accident cu vreun MAX si vor fi repercusiuni mari dupa parerea mea.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017

Ryanair "quite upset" with ongoing B737 MAX delays​

Illustration of Ryanair Boeing 737-8-200 Illustration of Ryanair Boeing 737-8-200© Boeing
18.05.2021 - 23:53 UTC
Ryanair Holdings is "quite upset" with Boeing and does not "necessarily believe" the manufacturer's assertion that its B737-8-200 will start deliveries by the end of the month, Chief Executive Michael O'Leary said during a quarterly earnings presentation.
"We are now being told the first delivery will be in late May. I am not sure we necessarily believe that. As the management team in Seattle continues to mismanage that process I think there is a real risk we might not see any of these aircraft in advance of summer 2021," O'Leary stressed.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
A aparut pe Netflix " Downfall:The Case Against Boeing" ,la noi tradus " In Cadere Libera: Cazul Boeing " . Recomand.

Mai jos trailerul:

 
  • 👍
Reactions: 2 users
Top