• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

booking.com

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
In cadrul serviciului "Rewards & Wallet", booking.com ofera $20 doar pentru adaugarea/marcarea a 3 hoteluri ca si favorite. Posibil ca in Europa sa fie vorba de 20EUR.
Pentru a "primi" acest credit, aveti nevoie de un cont pe booking.com si aplicatia mobila.

Daca aveti deja hoteluri in lista de favorite, apasand de 2 ori pe inimioara le readaugati la lista, astfel nu mai este nevoie de simulari, etc.
Dupa ce ati facut asta cu 3 hoteluri, primiti un mesaj si mail, informadu-va ca al vostru credit "este pe drum".
 

alexxy

Well-Known Member
Pentru cei cu carduri revolut, este o oferta de 10% cashback atunci cand rezervati si folositi la plata cardul (revolut evident). Trebuie urmat link-ul din aplicatia revolut, sistemul e asemanator cu cel de la Wizz, avantajul fiind ca e 10% si puteti folosi banii la ce vreti voi, nu doar bilete wizz.

 

Dorin

Well-Known Member
Iar la mine nu apare nici un link. Dau click pe imaginea cu 10%, apoi apare ecranul negru. Am reinstalat aplicația, dar degeaba.
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Se pare ca e doar pentru cei din UK. Pacat.
"Rewards is live now in the UK, and is rolling out across all our countries over the weeks ahead." citat din T&C -> Get personalised deals from top brands with Revolut Rewards

Urma sa fac o rezervare peste 1000$ si imi pica chiar bine un cash-back.
Post automatically merged:

Tocmai am vorbit cu cei de la revolut. Mi-au confirmat ca e UK only, dar incet incet urmeaza sa fie disponibil si pentru utilizatori din alte tari.
 
Last edited:

alexxy

Well-Known Member
  • Offer is only available for Revolut customers in Germany, Austria, Ireland, France, Spain, Italy, the Netherlands, Belgium, Portugal, Finland, Luxembourg, Slovenia, Estonia, Greece, Slovakia, the UK, Poland, Romania, Sweden, Denmark, Norway, Liechtenstein, Iceland and Switzerland
@Zsolt Nu e doar pentru cei din UK. Am contul pe Romania. Ba chiar descrierea ofertei e in romana, doar T&C fiind in engleza. In schimb daca ai adresa de NZ...e posibil sa nu mearga.

@Dorin incearca sa dezinstalezi aplicatia ca sa nu iti deschida automat linkurile catre booking.Eu am si aplicatia instalata dar nu am setat sa imi deschida automat linkurile de pe booking.com in ea. Aplicatia revolut imi deschide link-ul in Safari. Nu stiu daca s-a schimbat si la Wizz, dar “oferta” asta apare apoi si in contul de booking ca in imaginea de mai jos.
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Mi-au confirmat via chat, că în Germania nu este disponibil încă. Eu având contul pe veche adresă din germania. Revolut in NZ nu este încă pe piață.
 

alexxy

Well-Known Member
Revin cu un update:
- din pacate nu imi mai apare oferta in aplicatia Revolut
- am primit cashbackul de asta vara, chiar daca plata am facut-o la POS-ul hotelului. Pacat ca nu mai este activa oferta. Era cel mai bun program cu booking.com
 
Top