British Airways (BA/BAW)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Ar fi folositoare si niste surse pentru confirmare. Din petitii online n-am vazut multe pana acum care sa merite mai mult de un right click, delete. Sa stiu daca sa imi iau masca sau picaturi pe zborurile de peste 2 saptamani.
 
Momentan nu au aflat decat numele uneia dintre victime (un coleg de-al lor) si nu stiu decat ca el impreuna cu 2 fete sunt decedati, iar o alta fata, si ea colega cu ei este grav ranita in spital. Momentan familiile nu au dat acceptul scris companiei si compania nu poate furniza nici o alta informatie decat ca au toti varstele cuprinse intre 20 si 25 de ani. Veneau de la o cursa, erau intr-o Toyota Yaris, era 31 decembrie ora aproximativa 23:40 si a intrat un tir in ei.

 
  • 😲
Reactions: 1 user

Experts are hailing a British Airways flight as the fastest subsonic New York to London journey.

The Boeing 747-436 reached speeds of 825 mph (1,327 km/h) as it rode a jet stream accelerated by Storm Ciara.

The four hours and 56 minutes flight arrived at Heathrow Airport 80 minutes ahead of schedule on Sunday morning.
 
  • 👍
Reactions: 3 users
E frumos cand se potriveste, primesti o ora din viata cadou.
Evident ca reversul medaliei e mai neplacut, am avut odata in februarie intarziere 60 de minute in directia opusa pe LHR-PHL desi am pornit la timp
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Post automatically merged:

In urma cu 6 luni:

 
Last edited:
Reactions: 1 user
Macar daca in alea 12000 ar fi toate acriturile botoxate pe care le-am intalnit de-a lungul anilor ca FA, personaje care nici macar nu se deranjeaza sa salute daca nu esti la costum. Cumva ma indoiesc. Si imi pare rau pentru toti si toate restul care in general fac o treaba minunata si acum se regasesc in videoul de mai sus...

Cu noi pasagerii BA se comporta mai bine. Chiar daca la telefon nu mai dau de ei nici pe linia de gold, pe email raspund rapid si rebookuiesc intocmai cum le cer, chiar daca, de exemplu, nu toate rezervarile dintr-un itinerar din iunie-iulie au fost afectate de anulari. Un alt gest facut pentru pasageri a fost reducerea cu 30% a necesarului de tier points pentru pastrarea statutului de elita in martie - iunie. Sa vedem cum arata iulie - septembrie, totul depinde de SUA de fapt, daca redeschid sau nu granitele pentru EU.

La partea cu profitul si rezervele IAG, din ce citeam la inceputul crizei, ar trebui sa le acorde lejer 2 trimestre de liniste, dup-aia nu se mai stie. Unul a cam trecut deja si, desi zborurile transatlantice sunt in program pe iulie, ele nu sunt deloc garantate. Asa ca au destule motive sa justifice abuzurile la adresa personalului, mai ales ca stiu ca le va fi foarte usor sa reangajeze la loc cand va fi cazul.
 
Last edited:
BA acorda un an gratis de Executive Club si reducere de 25% a necesarului de puncte pentru anul urmator.

Partea buna e clara: un an de beneficiii gratuit, chiar daca valoarea acestor beneficii va fi redusa fata de un an normal prin absenta unor rute sau inchiderea multor loungeuri si fast lanes.

Partea negativa se citeste printre randuri: BA prevede ca o revenire la un trafic rezonabil pe rutele de long haul va dura mai bine de un an...


Tiers and benefits | Executive Club | British Airways

We’re adding 12 months extra onto your Executive Club membership – so you have more time to enjoy your benefits, whenever you’re ready to fly.
All members will benefit, starting with those who have a Tier Point collection end date of July 2020, through to June 2021.

What’s more, it will be even easier to retain your status next time you’re up for renewal, as we’ve decreased the amount of Tier Points needed by 25%. This is the same for upgrades thresholds too, making that next Tier more achievable.

This results in lower Tier qualification thresholds, as shown below:
  • Bronze: 225 Tier Points or 18 eligible flights
  • Silver: 450 Tier Points or 37 eligible flights
  • Gold: 1125 Tier Points
 
  • 👍
Reactions: 2 users
  • 👍
Reactions: 1 user
Obiectele de arta sunt printre foarte putinele asset-uri a caror valoare nu se depreciaza in timp.
 
Ok, dar tot nu inteleg de ce o companie cu o activitate in total alt domeniul are asa ceva. Esti o afacere nu un fond de investitii.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Ohhhh, sa vezi ce crame au... stocuri de sampanie si vinuri pt minimum 6 luni de zboruri in avans...
Post automatically merged:

Ce nu inteleg eu la ei e de ce sindicatul insotitorilor refuza sa negocieze... toate companiile aeriene vor da oameni afara, de ce oare cred ei ca ar putea avea castig de cauza in tribunal?
 
Last edited:
E altceva. Servesc opere de arta pe business class? :)

In fine, mi s-a parut si ciudat si inutil in acelasi timp.Bine, oarecum inutil ca se pare ca ii ajuta acum. Dar poate ar fi mai bine ca atunci cand conduci un business sa te concentrezi asupra lui. De asta Wizz sau Ryanair vaneaza acum sloturi lasate libere de companiile (foste) de stat care nu au rezervele de cash si sunt fortate sa ia ajutoare de stat.