Ei uite eu sunt cam de alta parere. Nu stiu care sunt argumentele tale, ale mele ar fi urmatoarele:
- Eurowings este declarata ca platforma de brand pentru mai multi operatori - asadar ideea e de a avea un livery Eurowings operated by,
- acum 2 saptamini a existat o prima luare de pozitie oficiala a membrului de board care se ocupa de Eurowings, ca Dolomiti si SN ca si marci proprii sunt prea mici si ca nu au neaparat o identitate clara, ceea ce ar insemna ca poate ar fi mai bine sa intre sub umbrelaa Eurowings
- Belgia e o tara cu pondere mare
LCC iar inclusiv SN este un fost
LCC -Virgin Express
- zvonurile din piata referitoare la flota ne arata o orientaqre spre
LCC - primavara asta pleaca 4 AVRO, pina toamna viitoare si restul - mai demult se vorbea de C100 ca inlocuitor, ceea ce pare exclus din motive de "nu sunt bani"; Embraere din LH iarasi nu ar fi decit daca mai vine o tura de la Dolomiti, care are insa nevoie de ele, inclusiv pentru a servi LH in wet lease; se zvoneste tot mai mult de 319 -ca din intimplare back boneul flotei Germanwings /Eurowings; cum Eurowings mai primeste anul asta 19 bucati 320 noi, e posibil sa dea ceva 319 vechi mai departe, mai ales ca SN nu are bani, foarte probabil pentru incepuit ca la Viena, operind cu doua marci
Imi poti da acum argeumentele tale de business, nu emotionale de genul "belgienii nu sunt dornici"?