Bucharest International Air Show & General Aviation Exibition

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,314
2,897
903
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti organizează anul acesta între 21 şi 22 iulie,pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa mult aşteptatul eveniment Bucharest International Air Show & General Aviation Exibition.
Acest eveniment se anunţă a fi cel mai mare spectacol aerian din România, la care şi-au anunţat până acum prezenţa două dintre formaţiile de elită la nivel mondial în acrobaţii aeriene, FRECCE TRICOLORI şi TURKISH STARS, alături de care vor evolua cei mai buni profesionişti ai aviaţiei civile sportive şi militare din România.

Last edited by a moderator:
total aiurea pus. Deci anul asta nu mai ajung pe acolo...

Pentru ca tu nu ajungi, nu inseamna ca este aiurea data.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

• 👍
Reactions: 1 users
Sunt 2 ani intre mesajul meu, initial (2012) si al lui @therodot (2014). Ce nu intelegi?

• 👍
Reactions: 1 users
Salutare dragi colegi.
Tocmai ce m-am intors de la BIAS 2014 cu un set de fotografii. Nu am reusit sa prind avionul TAROM YR-BGG retro livery dar am prins alte avioane interesante.

Beoing 737-400.
IMG_0662.jpg

Albinutele zburatoare echipaj din Polonia superb numar de acrobatie au avut.
IMG_0663.jpg

IMG_0664.jpg

IMG_0665.jpg

Hawks of Romania .
IMG_0666.jpg

IMG_0667.jpg

Doua MIG-21 Lancer apartinand MapN-ului plus un elicopter Puma ( daca nu se numeste asa rog cineva sa ma corecteze :) )
IMG_0668.jpg

IMG_0669.jpg

IMG_0670.jpg

In incheiere un Spartan cred ca este apartinand Fortelor Armate Romane.
IMG_0671.jpg

IMG_0672.jpg

Imi cer scuze de calitatea anumitor imagini dar au fost facute cu telefonul mobil.

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 4 users