Bucuresti – Lamezia Terme cu Wizz Air din martie 2017

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Noul zbor WIZZ va conecta capitala României cu Lamezia Terme, în sudul Italiei, din 26 martie 2017, cu două zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 99 RON / segment.

Primul zbor WIZZ de la București a avut loc în 2007, iar de atunci compania a dezvoltat constant rețeaua de rute din România, în prezent operând pe 122 de rute, spre 18 țări, de la 10 aeroporturi locale. Operațiunile WIZZ din România nu doar că oferă acces facil și ieftin spre restul Europei, ci, totodată, susțin piața muncii din aviație și turism. Peste 600 de membri ai echipei WIZZ lucrează în România și așteaptă cu nerăbdare să îi întâmpine pe pasageri pe cursele companiei. WIZZ va facilita anul acesta mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în toată țara.

Demonstrând angajamentul față de clienții români, compania investește în mod constant în operațiunile din România, ceea ce va însemna o creștere a flotei din țară la 20 de aeronave până la finalul lui 2016, inclusiv a 4 aeronave Airbus A321 ultra eficiente, cu 230 de locuri. În 2016 WIZZ a anunțat deja şi a început 28 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între București și Cluj-Napoca, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian intern în România. Cu anunțul de astăzi, WIZZ are încă șapte rute care așteaptă să înceapă până la sfârșitul anului 2016 și începutul anului 2017, care includ destinații excelente precum Tenerife, Hanovra, Billund și Lamezia Terme din București, Paris Beauvais și Veneția Treviso din Craiova, dar și Londra Luton de la cel mai nou aeroport WIZZ din Satu Mare. În cele 12 luni care s-au încheiat pe 31 august 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri din și spre România.

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air, a declarat: “Suntem încântați să aducem astăzi și mai multe vești bune clienților noștri din București anunțând cea de-a 45-a rută din capitală. Noua rută spre Lamezia Terme și frumoasa coastă de sud a Italiei este o altă destinație însorită disponibilă la tarifele reduse WIZZ începând din martie 2017. Astăzi, subliniem încă o dată angajamentul nostru față de România în calitate de cea mai mare companie aeriană și rămânem concentrați pe extinderea rețelei noastre în continuă creștere cu servicii mai atractive pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri din România.” Foto: Viorel MG.

Continue reading...