Carpatair - Discutii

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Astazi Carpatair opereza cu YR-ABB un zbor OTP-GYD (Baku), cel mai probabil este charterul care duce echipa FCSB pt meciul de joi din Europa League cu cei Qarabag.

Având în vedere că următorul meci (duminica) al FCSB este cu UTA, poate vor tine avionul la sol la Baku urmând ca la întoarcere sa duca echipa direct la Arad, neavând rost sa mai se întoarcă la București pt 1 zi.

• 👍
Reactions: 1 users
Cu câteva zile în plus față de anul trecut.

Dar ce s-o fi întâmplat cu YR-ABA?! Nu l-am mai văzut zburând de anul trecut.

Am observat că-n data de 30 Martie au intrat în serviciu pentru airBaltic toate cele 3 din flota KRP, adică A320 + 2 x A319

• 👍
Reactions: 6 users
Mai sunt câteva zile din sesiunea de vară 2025 a celor 3 avioane KRP la airBaltic.
Are cineva informații despre cel de-al patrulea avion din flota KRP? Știți cumva dacă va fi tot A320 sau altceva?

Am observat că anul acesta cei de la KRP nu au mai fost contractați de către airBaltic.

YR-ABC a zburat 5 zile (30 Aprilie 2026 - 4 Mai 2026) pentru Volotea de la baza acestora din Verona.
În rest, deocamdată incertitudine.

Reactions: 1 user
Va fi un an mai slab pt ei comparativ cu anul trecut.
In general zboruri cu diverse echipe de fotbal, baschet etc. Zilele trecute a dus la Cluj echipa de fotbal U Craiova pt meciul cu CFR.

• 😲
Pt că de ceva timp cu 2 avioane operează zboruri pt Volotea, astăzi cei de la Carpatair au luat un avion de la HelloJets că să efectueze un charter cu suporterii de la Londra la Budapesta pt finala Champions League dintre Arsenal și PSG. Cu avionul lor disponibil au efectuat și un zbor de la Paris, probabil cu suporterii celor de la PSG.

• 😲
Da, au avut contracte semnate de ceva vreme pentru a transporta suporteri dar și staff al cluburilor PSG și Arsenal de la CDG la BUD & retur, respectiv de la LTN la BUD & retur, cu ocazia finalei Champions League 2026. Între timp a intervenit comanda de la Volotea ptr cele 2 avioane KRP iar aceștia n-au mai putut să onoreze ambele transporturi la/de la BUD. Astfel, pe zborul CDG-BUD-CDG l-au operat cu propriul YR-ABB iar pentru LTN-BUD-LTN au colaborat cu HelloJets (YR-HAA).

• 👍