Carpatair - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Nu ma pot abtine (iar), de ce qoute direct la mesajul anterior?
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Carpatair will be operating for KLM Cityhopper as from April 26 to the end of AUG daily to EDI HAM WAW and during the weekends also to FRA , CPH and MPL. Today YR-FKB was resting at SPL East and will operate tomorrow a charter to Brussels and back to AMS
http://www.planepix.nl/displayimage.php?pid=19850
Sursa: spotteri din NL
 
Am zburat vineri LHR - AMS cu KLM Cityhopper iar pe platformă la AMS era YR-FKA.

Se pare că pe Youtube sunt câteva clipuri cu Carpatair operând pentru KLM sau Adria:


 
  • 👍
Reactions: 3 users
am avut și eu norocul să zbor cu ei în urmă cu un an pe VIE-RIX când operau pentru airBaltic.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Singurul Raison d'etre al companiei e ca au 2 F100 in ownerhsip care nu mai au decit valoare minimala peste cea de fier vechi si incearca sa cistige din wetlease un pic mai mult. Dar si echipamentul lor ajunge la uzura fizica normala virstei si mentenantei "ieftinache", ca ma indoiesc ca isi Permit mai mult fiind la limita de jos a lantului trofic.
 
să știi că nu am auzit pe nimeni de la Carpatair să se plângă de salarii mici și alte probleme cauzate de un venit redus... mi-e greu să cred că avioanele ar avea parte de mentenanță ”ieftinache”... de asemenea, dacă aveau probleme cu banii, nu cred că se mai apucau să schimbe interioarele avioanelor...
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Zilele astea Carpatair zboara pentru Adria Airways

Pagina lor de Facebook prezinta o poza cu doua dintre Fokker-le lor parcate pe apron-ul de la Arad. In ultima vreme vad ca in pauzele dintre wetleas-uri le aduc la parcare pe Arad.

 
  • 👍
Reactions: 1 users
Rezultate financiare 2017 vs 2018
83be41add6ce3b6c8806ac11faf406e5.jpg
74daf756fc5cb9625dbe17a3e9f71303.jpg
80330ab1c58a8fa4341a0b181e055c45.jpg


Trimis de pe al meu G8341 folosind Tapatalk
 
  • 👍
Reactions: 5 users
Aici trebuie sa vedem insa realitatea.
Carpatair are cele 2 Fokkere cumparate ex American Airlines. Sunt activele lor, de mult amorizate, pe care le zboara Pina se vor descompune.
De aceea momentan produc Profit, pentru ca nu mai e nimic de amortizat care sa reduca profitul brut si nu au cheltuieli cu un Leasing etc.

Interesant va fi de vazut daca vor reusi a faca pasul la a cumpara niste E-190/195 de prima generatie acum cu valul asta mare care vine in piata, pentru a ramine competitivi si activi sau daca doar isi vor zbura Fokkerele Pina se descompun.
 
De unde sunt cifrele din graficele de mai sus? Mi se pare cam mult 30mil. lei profit cu doua avioane. ..

Cifrele raportate la finante vorbesc de cifra de afaceri de 19mil. lei si 6mil. lei profit, ceea ce pare mai plauzibil si nu ar fi rau deloc oricum...

 
De unde sunt cifrele din graficele de mai sus? Mi se pare cam mult 30mil. lei profit cu doua avioane. ..

Cifrele raportate la finante vorbesc de cifra de afaceri de 19mil. lei si 6mil. lei profit, ceea ce pare mai plauzibil si nu ar fi rau deloc oricum...

tu te uiti pe oglinda siteului listafirme.. dar nu ai observat ca varianta in engleza are cifrele in euro (vezi in grafic)

cifrele sunt consitente cele in lei cu cele in euro