Cazare Croatia

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,310
2,895
903
44
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Pentru vara 2015 planificam primul concediu in Croatia. Cautarile pentru cazare au inceput de pe acum.
Daca aveti vre-o locatie cunoscuta, preferara, va rog sa imi spuneti.
In principiu cautam ceva loc pt familisti, aproape de mate etc.

Mersi anticipat.

Ovidiu, mai verifica gmailul din cand in cand.
 
Eu cand am fost mi-am cautat cazare pe www.adriatica.net

In croatia plajele si apa is de obicei cu pietre... sansele de a gasi nisip cresc cu cat de indrepti mai mult spre sudul coastei croate (eg zona Dubrovnik)

Eu am fost acum cativa ani buni in Biograd Na Moru si Zadar (LDZD) si ambele mi-au placut.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Pentru Dubrovnik, vara asta am stat aici: http://www.booking.com/hotel/hr/guest-house-fontana.ro.html?aid=356982;label=gog235jc-hotel-ro-hr-apartmentNsolineNty-unspec-fr-com-L:ro-O:unk-B:unk-N:XX-S:bo;sid=5d1ebdaf241218302bc16c20b1e431d5;dcid=1;ucfs=1;srfid=69db363345c4e9e3f1e71b46d30f0d7c8a97391cX6;highlight_room=

E intre aeroport si oras ( ;) ), la doi pasi de o plaja mica si discreta, gazda foarte primitoare, ne-a oferit si o sticla de vin de la podgoria familiei ei din Bosnia.

Daca ajungi pana la Dubrovnik, neaparat sa treci si in Muntenegru, daca nu pentru altceva, macar pentru LYTV. Turul Golfului Kotor cu masina e ceva unic.

In zona Split recomand Trogir. Sunt o gramada de vile pe insula Ciovo, satul Okrug Gornji. Acolo am stat acum multi ani, la un mos tare simpatic. Nu uita de Plitvice.

In nord, pe langa Rijeka, am stat la Crikvenica, care probabil ca e bine cunoscuta si aglomerata acum, la nevoie se poate sta si pe insula Krk unde sunt sigur ca e mai linistit. In Istria sunt ok Rovinj, Porec, Umag. Coasta slovena e demult prea aglomerata si turistica pe gustul meu, dar sunt de vazut Portoroz si Koper. Si Ljubljana (si Slovenia, ca tara) e un loc tare, tare cochet.

La modul general, Croatia era de vazut acum 10 ani. De cand vin englezii cu aerobuzele, preturile au crescut la modul nesimtit si sunt mai scumpe in unele locuri decat in centrul Londrei. Fix de aia e de vazut Muntenegru pana nu se strica si el ;) Daca ajungi, te vor uimi preturile derizorii in euro de acolo.

Nu ezita daca mai ai intrebari, m-am plimbat prin zona de cand eram copil mic ...
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Mersi de raspunsuri.
@TotalGruv mersi de link, sapam.
@OOVNI mersi de link si idei.

Posibil sa ajungem in zona Dubrovnik. Un spotting la LDDU este pe lista MUST, sa vad cum scap de familii/programe, sa fug si pe la alte aeroporturi.
 
Intre timp am gasit cazare, langa Split.
1800EUR/2sapt pentu un apartament cu 3 camere, living, bucatarie, etc, pentru 6 persoane.