Ce masuri vrea TAROM sa ia pentru eficientizarea activitatii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Echipa TAROM, împreună cu Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, au avut o întâlnire cu reprezenantii ATR, de la care compania naţională are în operare 9 aeronave.

În cadrul întâlnirii cu reprezentantul ATR au fost convenite câteva direcţii de lucru pentru sprijinirea dezvoltării pe termen lung a activităţii de întreţinere şi reparaţie şi rentabilizarea orarului de zbor. Măsurile discutate în întâlnire:

• ATR va trimite doi tehnicieni pentru a oferi asistență extinsă TAROM în evaluarea activității de întreținere – proceduri de lucru, model de lucru și de operare
• Analizarea și restructurarea stocului minim, precum și evaluarea contractului de pool pentru aprovizionarea cu piese de schimb pentru ca timpii de imobilizare ai aeronavelor să fie cât mai scurţi.
• TAROM va transmite producatorului un sumar al problemelor tehnice apărute în operarea curentă pentru analiză.
• Concomitent, ATR şi-a manifestat interesul de a participa la selecţia pe care TAROM doreşte să o facă pentru închirierea de aeronave în condiţii drylease. Producătorul va transmite în curând o ofertă de închiriere a două avioane de generaţie nouă, de tipul ATR 72-600.

TAROM intenţionează să poarte discuţii bilaterale, de această natură, cu reprezentanţii tuturor companiilor producătoare de aeronave.

“Am hotarât, cu sprijinul Ministrului Transporturilor, că este timpul să luăm măsuri pe toate planurile pentru a consolida încrederea pasagerilor noştri în serviciile oferite de TAROM. Rigoarea în ceea ce priveşte siguranţa zborurilor şi confortul pasagerilor rămân prioritare, iar planul nostru este de a îmbunătăţi în cel mai scurt timp experienţa călătoriillor la bordul aeronavelor noastre”, a declarat Dan Plaveti, Directorul General al TAROM. Conducerea Companiei TAROM şi reprezentanţii Ministerului Transporturilor continuă măsurile care au ca obiectiv creşterea operativităţii, eficientizarea activităţii, diminuarea timpilor de imobilizare ai aeronavelor la sol si eliminarea intarzierilor in programul de zbor. Foto: Viorel MG.

Continue reading...