• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

oldblueeyes

Well-Known Member
Oct 15, 2012
4,395
1,104
153
FRA
E central inEuropa, poti face cu autocarul celebrele excursii de Europa intr-o saptamina : 1 zi Praga, 1 zi Viena, 1 zi Neuschwanstein si München, 1 zi Dresda si Nürnberg si 1 zi Outletcentere :)
 

Todd is Back

Well-Known Member
Feb 22, 2012
1,121
319
83
Langley Canada
China Eastern, partener SKY TEAM al Tarom-ului aterizeaza mai degraba la Budapesta prin intermediul unui codeshare cu Shanghai-Airlines.
Fereste-ma Doamne de "pretini" ca de dusmani ma feresc si singur. "Partenerii" prefera mai degraba un codeshare, point to point spre Budapesta, in loc de hubul Est-European SKY TEAM de la Bucuresti. Fug toti chinezii astia de Bucuresti ca dracu de tamiie. Sau dus in Polonia, Cehia, Ungaria si prin multe alte locuri la care nu te-ai fi asteptat.

Cu astea fiind zise, personal, nu cred ca ar fi chiar atit de bine pentru Tarom sa deschida in viitorul apropiat vre-o ruta catre China.

Mai bine un Delhi, Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, daca tot vrei sa deschizi long-haul.


 
  • 👍
  • 🤣
Reactions: 3 users

oldblueeyes

Well-Known Member
Oct 15, 2012
4,395
1,104
153
FRA
Mai, vezi postul meu de mai sus… Romania nu iti ofera sansa de a duce turisti in excursii de o saptamina in care sa vada castele, orase vechi etc. din Cultura "core" Europeana.
 

Todd is Back

Well-Known Member
Feb 22, 2012
1,121
319
83
Langley Canada
Povestea asta cu "turistii chinezi" este un mit. Da, sint multi dar cumpara bilete de excursii "all inclusive" (masa, cazare, transport, transferuri) de pe la agentiile lor din China, cu nu mai mult de 500 euro pentru 10 zile. Asta este pretul si calitatea clientelei care viziteaza centrul si Estul Europei La aceste preturi nu se merita efortul de a zbura spre China.

Chinezii cu bani seriosi prefera SUA, Australia, Vestul Europei, Canada, etc si "cheltuie" masiv in imobiliare si pe la cazinouri.