[CLJ] Chartere din Cluj

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Turkish Airlines (cu 739) înlocuiește Fly Lili pentru cursele charter CLJ-AYT ale Coral Travel

• 👍
Reactions: 1 users
Turkish Airlines (cu 739) înlocuiește Fly Lili pentru cursele charter CLJ-AYT ale Coral Travel
deoarece FlyLili va opera în continuare pentru Air Bucharest. Ei trebuiau să zboare din nou din 20JUN23 dar... se pare că nu e gata avionul și documentele.

Ceva încercari interesante au aparut pe piata:

- de Craciun: KTT (Kittila, Laponia) cu HiSky
- din vara: GZP (Alanya-Gazipasa) cu Corendon, MJT (Mitilini, Lesbos) cu Universal Air

sa vedem daca se realizeaza ...

Din 14.06 pana in 06.09, turoperatorul Aerovacante lanseaza charter operat de UNIVERSALAIR din Cluj spre Salonic .

alta noutate pentru vara 2024:

- Patras-Araxos (Peloponez - GPA) cu Sky Express 05.06-25.09

Salut, vreau să știu la ce curse charter în Cluj sunt în sezonul de vară și unde pot găsi lista cu cursele charter din Cluj.

Am văzut îi apară TGD și GPA

Ca de obicei se constata rezistenta deosebita a pietei la destinatii noi: MJT, SKG si TGD au disparut dintre ofertele agentiilor de turism

Salut, vreau să știu la ce curse charter în Cluj sunt în sezonul de vară și unde pot găsi lista cu cursele charter din Cluj.
Pai poate se gaseste cineva din CLJ care sa faca tabel, lista sau ceva ... cei de la aeroport nu prea se sinchisesc de asa ceva ... am facut eu multi ani, dar nu mai am timp (si nici chef ...)

La o privire sumara exista (pe lânga cursele regulate Wizz Air spre ZTH, CFU, CHQ, PMI, LCA) urmatoarele chartere de vacanta din CLJ, frecventele saptamânale se refera la perioada de vârf:

1. AYT 14/7
2. HRG si HER 4/7
3. RHO 3/7
4. ZTH si MIR 2/7
5. CHQ, GPA, GZP, JSI, LCA, NBE, PMI si SSH 1/7

în total deci 37/7

• 👍
Reactions: 1 user
Sunt chiar mai multe chartere, spre AYT sunt listate acum 16/7, la HER 6/7 si la MIR 3/7.

În total sunt 42/7 de la mijlocul lui iunie ... spectaculos, o medie de 6 curse charter pe zi, cele mai multe fiind luni cu 10 curse charter.

Daca mai adaugam si faptul ca Wizz Air a marit între timp frecventele de prin iulie-august (banuiesc ca din cauza lipsei de aeronave doar de atunci) pentru destinatiile de vacanta:

- CHQ -> 4/7
- CFU -> 3/7
- ZTH -> 2/7
- PMI -> 3/7
- ALC -> 3/7
- LCA -> 4/7
- BCN -> 10/7

constatam pe la mijlocul lunii august vor fi 71/7 zboruri cu destinatii de vacanta ... poate la BCN sa spunem ca nu chiar toate ar fi exclusiv cu scop turistic dar oricum suntem undeva la 9-10 zboruri pe zi.

Nu m-as fi asteptat sa aiba CLJ si zonele limitrofe un asemenea potential.

• 👍
Reactions: 3 users
Ca de obicei se constata rezistenta deosebita a pietei la destinatii noi: MJT, SKG si TGD au disparut dintre ofertele agentiilor de turism
Si o noua încercare cu MJT si în vara aceasta: 17.06-23.09 cu Tarom ... sa vedem ...

Din 22 decembrie charter in premiera: Qatar (Doha) cu H4. L-am găsit pe Karpaten.
În general avem din nou câteva destinatii noi de chartere din CLJ, sa vedem daca au mai mult succes decât încercarile din anii trecuti.

Ca fapt divers: MJT (Mytilene/Lesbos) a rezistat anul acesta si revine si anul viitor (tot cu Tarom).

Alte noutati/premiere în afara de DOH:

- BAH (Manama/Bahrein) - cu HiSky din 02.04
- SKG (Salonic/Grecia) - cu Animawings din 06.06
- VLO (Vlora/Albania - aeroport complet nou!) cu HiSky din 10.06
- PVK (Aktio/Lefkada, Preveza/Grecia) cu HiSky din 10.06
- DBB (El Alamein/Egipt) - cu SkyUp din 21.06

• 👍
Reactions: 2 users