Se intampla ce se intampla peste tot in Europa cu mii de zboruri si zeci de mii de ore cumulate de intarzieri...Ce se intampla cu zborurile charter?!!!
deoarece FlyLili va opera în continuare pentru Air Bucharest. Ei trebuiau să zboare din nou din 20JUN23 dar... se pare că nu e gata avionul și documentele.Turkish Airlines (cu 739) înlocuiește Fly Lili pentru cursele charter CLJ-AYT ale Coral Travel
+ OTP-TGD aceeasi perioada, organizate de turoperatorul AEROVACANTE!Și încă o noutate:
- TGD (Podgorica) 14.06-13.09 cu Air Montenegro
Pai poate se gaseste cineva din CLJ care sa faca tabel, lista sau ceva ... cei de la aeroport nu prea se sinchisesc de asa ceva ... am facut eu multi ani, dar nu mai am timp (si nici chef ...)Salut, vreau să știu la ce curse charter în Cluj sunt în sezonul de vară și unde pot găsi lista cu cursele charter din Cluj.
Si o noua încercare cu MJT si în vara aceasta: 17.06-23.09 cu Tarom ... sa vedem ...Ca de obicei se constata rezistenta deosebita a pietei la destinatii noi: MJT, SKG si TGD au disparut dintre ofertele agentiilor de turism
În general avem din nou câteva destinatii noi de chartere din CLJ, sa vedem daca au mai mult succes decât încercarile din anii trecuti.Din 22 decembrie charter in premiera: Qatar (Doha) cu H4. L-am găsit pe Karpaten.