[CLJ] Chartere din Cluj

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
O sinteza actualizata a charterelor:

primavara-vara 2012:

AYT:

- Air Bucharest 2/7 (luni si joi, din 21.05 respectiv 07.06)
- Corendon Airlines 3?/7 (marti si 2x? vineri, din 29.05 respectiv 25.05 si 08.06) - am vazut ca a avut loc doar o cursa vinerea aceasta ... comasate?
- Sky Airlines 2/7 (marti si joi, din 12.06, respectiv din 21.06)

BJV:

- Air Bucharest 1/7 (vineri din 15.06)

HER:

- Aegean Airlines 1/7 (luni din 04.06)

ZTH:

- Air Bucharest 1/7 (marti din 05.06)

JSI:

- Tarom 1/7 (sâmbata din 23.06)

TUN:

- Tunisair Express 1/7 (miercuri din 11.04)
- Tunisair Express?? 1/7 (marti din 26.06)

HRG:

- Air Arabia Egypt 1/7 (miercuri din 20.06)

Ca de obicei doar informatii sintetizate de pe site-urile turoperatorilor combinate cu unele informatii de pe site-ul CLJ ... îmi rezerv dreptul sa sustin ca informatiile acestea sunt mai aproape de adevar decât cele publicate pe site-ul www.airportcluj.ro ;D

Pe site-ul turoperatorului Kartago Tours a fost schimbat aeroportul de plecare pentru cursele charter spre HRG: TGM.

Cum se gasesc oferte speciale si cu plecarea de mâine, se poate taia aceasta cursa de la CLJ, zic eu, si pusa la TGM.

Best Reisen a schimbat ofertele pe site din ziua de marti pe miercuri pentru Tunisia. Deci clar, al doilea charter de TUN nu se va face.

Asta da surpriza pentru mine ... deci CLJ chiar duce 2/7 TUN ... ::) ... am interpretat mutarea ofertelor Best Reisen pe ziua de miercuri ca un indiciu ca nu vor opera o cursa proprie, ci se vor combina cu cea existenta a Kartago. Dar se pare ca n-am avut dreptate:

Azi la sosiri:

UG 1654 Tunis 11:45
UG 1650 Tunis 19:15

Dupa numarul de zbor, asa pare ca face Tunisair Express ... dar atunci când a fost Nouvelair alb ... tot sub callsign TUX a zburat ...

Dar primul e deja în aer de ceva vreme si nu apare pe radar, deci banuiesc ca e CR9.

Se poate ... however ... oferte pentru Tunisia se gasesc doar din ziua de miercuri, ramâne de vazut, daca vor fi 2 curse ...

Azi Sky Airlines cu TC-SKG ("Gold").

Pe site-ul aeroportului s-a modificat orarul charterelor de Hurghada operate de Air Arabia Egipt.
Perioada de operare 04/07/2012 - 31/10/2012. Sa speram ca se va materializa :)

LE: Am verificat pe doua site-uri ale unor agentii de turism si au oferte pentru 04 respectiv 11 Iulie cu plecare din Cluj.

Da, însa pe site-ul turoperatorului Kartago Tours ca loc de plecare este în continuare Târgu Mures. Iar alti turoperatori care mai organizau în trecut chartere pe Egipt (Best Reisen si Calibra) nu au organizat anul acesta charter din CLJ.

Încep sa apara informatii despre chartere:

sezon iarna (ce apare deocamdata în oferte):

- charter de revelion la AYT (29.12-03-01) al Karthago Tours. Ei au operat pâna acum de regula cu Corendon ...
- reluarea curselor charter catre TUN e în vânzare din 20.02.2013
- dupa un an de pauza din nou curse charter la HRG începând cu 01.03.2013

sezon vara:

- curse charter la AYT începând cu 03.05.2013 (Corendon)
- curse charter la HER începând cu 03.06.2013
- cursa charter RHO (Aegean) din 11.06.2013

alte curse vara 2013:

- curse charter la AYT începând cu 20.05.2013 (Air Bucharest)
- curse charter la AYT începând cu 13.06.2013 (Air Bucharest)
- curse charter la JSI începând cu 15.06.2013 (Tarom)