• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

[CLJ] Discutii generale

@KB

New Member
Au o singura cursa pe bune de la ORY : BUD . E prost făcut site-ul care îți arată la orice cursa spre Paris cele doua aeroporturi. La aplicația mobila apare doar BVA.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Noua investiție constă în extinderea, pe latura nordică, a actualului Terminal de Pasageri Plecări, atât la parterul clădirii, cât și la etajul acesteia, inclusiv prin suplimentarea numărului porților de îmbarcare destinate zborurilor interne și externe. Vor fi, astfel, amenajate trei noi porți de îmbarcare, din care una destinată traficului intern și două pentru cel extern. La finalul lucrărilor de construire, Aeroportul clujean va deține patru porți de îmbarcare destinate zborurilor interne și opt porți de îmbarcare pentru plecări internaționale.
Suprafața totală cu care va fi extins terminalul pe cele două nivele este de 8.962 mp, cu o arie desfășurată de cca. 22.500 mp.
 
  • 👍
Reactions: 1 user

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Primul aeroport din ţară şi printre puţinele din Europa în care călătorii nu mai trebuie să scoată pentru controlul de securitate lichidele şi aparatele electronice din bagajele de mână, este Aeroportul internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, după achiziţionarea unor echipamente de scanare mai performante.

"Această facilitate extraordinară pentru pasageri vine ca urmare a achiziţionării echipamentelor de scanare standard C3 cu o capacitate avansată şi rapidă de procesare a bagajelor, determinând reducerea timpului de aşteptare pentru pasageri la efectuarea controlului de securitate.

De joi, pasagerii pot să îşi ducă apă şi suc şi să nu le mai cumpere din aeroport, unde sunt foarte scumpe. Nu este limită de cantitate. Totodată, au fost achiziţionate şi echipamente de scanare a bagajelor de cală de tip CTX, cu un nivel superior de detectare a explozibililor", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, directorul general al aeroportului clujean, David Ciceo

 
  • 👍
Reactions: 3 users

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Am o nedumerire ... :rolleyes:

Sunt singurul pe care îl dor ochii si mintea când vede site-ul CLJ în ceea ce priveste zborurile zilei ?

Ma refer la incosistenta si/sau inconsecventa totala în ceea ce priveste afisarea destinatiilor ...

În primul rând si pentru site-ul în limba româna s-a ales limba engleza (în principiu!!!), dar ma rog, asta este.

Dar nu toate destinatiile sunt afisate în engleza, cum ar fi:

- Rhodos (corect ar fi Rhodes)
- Londra-Stansted (corect desigur London)

Apoi nu se folosesc decât partial numele complete ale aeroporturilor cum ar fi Beauvais (în loc de Paris Beauvais), Bergamo (în loc de Milan Bergamo), Charleroi (în loc de Brussels South Charleroi) sau Hahn (în loc de Frankfurt Hahn).

Sigur, exista discutia în ce masura denumirile ar fi îndreptatite sau nu, dar ele sunt totusi denumirile oficiale ale aeroporturilor respective pe care CLJ pur si simplu le ignora.

În schimb la London avem "London Luton" si "Londra-Stansted" ... remarca cu limba vezi mai sus, dar o data scrii cu pauza si o data cu cratima.

Apoi mai avem scrisul cu ortografie pur si simplu gresita cum ar fi "Tel-aviv" care contine chiar 2 greseli: se scrie fara cratima si cu A mare desigur ("Tel Aviv") sau alt stil nou "Kerkyra/corfu" deci avem un semn de punctuatie nou (slash) si numele insulei Corfu scris cu litera mica.

Alta gaselnita: numele aeroportului "Doncaster Sheffield" se desparte pe site cu o virgula: "Doncaster, Sheffield"...

Bine ... asta este o pagina ... total diferit, dar la fel de inconsistent sunt denumirile pe pagina cu programul pe toata luna

Chiar nu intereseaza pe nimeni??? Adica mai ales în ziua de azi când toata lumea este toata ziua pe net ... nu te intereseaza cum te prezinti la lume?

Sau doar eu sesizez toate astea?
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 2 users

Disconnected

Well-Known Member
Cu excepția aeroportului din Sibiu, dar și acolo se mai poate lucra la contrast... (poate și a OTP), site-urile aeroporturilor din RO arată deplorabil. Cel al TSR arată OK, însă asta e tot pentru că Elementor + wordpress îl face să se încarce foarte greu.

Și majoritatea site-urilor au pagini statice, pe care le modifică manual vreun angajat pentru a adăuga/actualiza starea zborurilor.

Să nu mai vorbim de activitatea din social media... care e și ea praf chiar dacă multe aeroporturi au angajat oameni care, în teorie, ar trebui să aibă grijă de aceste medii de comunicare.

La capitolul incompetență la acest capitol e CNAB, care are, dacă nu greșesc, patru sau cinci persoane care ar trebui să se ocupe de online, presă, foto, etc. Dar comunicarea lor din mediul online se rezumă la postări cu poze strâmbe, slabe calitativ, însoțite de mesaje tâmpite cu exces de emoji-uri și hashtaguri care nu ajută cu nimic.

per total, strategii de comunicare = 0
 
  • 👍
Reactions: 1 users

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
  • 👍
Reactions: 1 user

utopium

Active Member
Sunt bune cand e aglomerat ca sa ai un pic de liniste, platesti o ora si stai linistit cu familia, probabil ai conditii mai bune decat la business la pret semnificativ mai mic (pentru 3 persoane sa zicem) :D Unde e amplasat? Dupa security sau inainte?
 

andi28

Active Member
am vazut. Am cautat un proiect ceva, dar nu am gasit nimic. Stiti daca exista ceva?
 
  • 👍
Reactions: 1 user

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
 
  • 👍
Reactions: 1 user

lagrange

Well-Known Member
Directorul Aeroportului Cluj a fost scăpat de procesul de luare de mită, motivul...... a intervenit prescripția!!

Magistrații clujeni au amânat pronunțarea de 12 ori!! Bravo justiția !

 
Top