[CLJ] Discutii generale

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Are cineva informatii cu privire la gradul de incarcare al zborurilor Aeroexpress regional spre Budapesta? Am observat pe site-ul lor ca biletele sunt puse in vanzare pana pe 31 Mai 2024 si momentam in ultimele 6 luni au operat fara intrerupere cu disponibilitate relativ buna la preturi. Observ ca din Cluj spre Budapesta sunt sold-out pe 26 si 29 Aprilie. Mersi :)
Între timp biletele sunt în vânzare pâna la sfârsitul lui septembrie.

Asa fac ei tot timpul ... cred ca pe aceasta ruta nici nu este neaparat nevoie de o perioada de prebokking de câteva luni plus subevntiile de la Budapesta ... cred ca este ok asa cum este pentru BPS

• 👍
Reactions: 1 users
Între timp biletele sunt în vânzare pâna la sfârsitul lui septembrie.

Asa fac ei tot timpul ... cred ca pe aceasta ruta nici nu este neaparat nevoie de o perioada de prebokking de câteva luni plus subevntiile de la Budapesta ... cred ca este ok asa cum este pentru BPS
Am inteles. Nu stiam ca e subventionata ruta, ma bucur ca o pastreaza momentan.

Mersi pentru update.

Lucrările de extindere a terminalului de plecări sunt aproape finalizate, a anunțat marți primarul Emil Boc. Acesta ar urma să fie deschis în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în data de 4 iunie.

Nivelul următor de dezvoltare a Clujului este extinderea Aeroportului Internațional și în 4 iunie, Aeroportul va inaugura noul terminal cu capacitate mai mare pentru a asigura conectivitatea pe cale aeriană”, a transmis edilul clujean, la Radio Someș.

Aeroportul Intenațional „Avram Iancu” Cluj transmite invitația de participare la inaugurarea Extinderii Terminalului Plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj care va avea loc în data de 4 iunie 2024, începând cu ora 12:00.

Evenimentul se va desfășura în Terminalul Plecări, iar accesul se va face începând cu ora 11:15.

Aham În 4 iunie, mare inaugurare, panglici tăiate, flori, șampanie, felicitări, strângeri de mâini...
Oare nu cumva în 9 iunie sunt ceva alegeri ?
Numa-ntreb. Că sigur e doar o banală coincidență.

• 👍
Reactions: 1 user
Aham În 4 iunie, mare inaugurare, panglici tăiate, flori, șampanie, felicitări, strângeri de mâini...
Oare nu cumva în 9 iunie sunt ceva alegeri ?
Numa-ntreb. Că sigur e doar o banală coincidență.
Acuma no, nu-s mare fan politic, da' cred ca e nevoie si de un pic de logica. Se stia (se anuntase demult) ca termenul de finalizare este 31 mai. Ce mi-e 31 mai, ce mi-e 4 iunie... Hai sa nu haterim tot numa' asa...

• 👍
Ce anume inaugurează mai exact pe 4 Iunie? Am trecut prin aeroport astăzi pentru a treia oară luna asta și la cum arată stadiul lucrărilor aș zice că mai durează câteva luni bune până când se termină.

Pe site Wizz îi apară Cluj îi crește frecvența din sf lună iulie până la mijloc luna septembrie

Cluj-Larnaca 3 la 4 începe 28 iulie
Cluj-dortmund 4 la 5
Cluj memmingen 3 la 4
Cluj Nurnberg 2 la 3
Cluj chania 3 la 4
Cluj corfu 2 la 3
Cluj bari 2 la 3
Cluj Bologna 5 la 6
Cluj Catania 2 la 3
Cluj bergamo 10 la 11
Cluj Roma 4 la 6
Cluj Alicante 2 la 3
Cluj Barcelona 7 la 10
Cluj Madrid 5 la 6
Cluj Malaga 2 la 3
Cluj palma mallorca 2 la 3
Cluj Valencia 3 la 4
Cluj Zaragoza 3 la 4
Cluj malmo 2 la 3

Înseamnă ca aduce încă o aeronavă!

• 👍
Reactions: 1 users
Site cineva daca s-a mai inaugurat aeroportul azi? Nu am vazut nimic online. Oare nu s-au aliniat stelele, din nou?

• 👍
Wizz încărcat rute noi
Cluj Lisabona 28.10.24
Cluj Stuttgart 27.10.24
Revine
Cluj Lyon 28.10.24

• 👍
Reactions: 7 users
De asemenea Bucuresti - Stuttgart; Bucuresti - Trieste; si Bucuresti - Milan MXP.

• 👍