[CLJ] Discutii generale

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Festivitatea de premiere trebuia organizata in terminalul de plecari in zona portilor la o ora de varf.:mad:
 
Totusi sala noua de asteptare de la etaj si cele 2 noi porti de imbarcare cand vor fi inaugurate? Ca in vara deja cel putin partea exterioara (scarile exterioare) parea terminata, iar Ciceo tot zice de ceva vreme ca vor fi inaugurate in cateva luni ...
 
este un mister total, la fel si cu pozitiile noi de parcare la platforma noua(13,15,17), par a fi gata de multa vreme dar totusi nu autorizate spre folosinta probabil
 
Se pare ca in 11 decembrie se vor inaugura noile porti de imbarcare/noua sala de asteptare:

www.monitorulcj.ro/actualitate/67235-modificari-la-terminalele-aeroportului-spatiile-de-asteptare-se-vor-dubla

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj-Napoca va inaugura în decembrie noi porți de îmbarcare situate la terminalul de plecări. Aceste noi porți vor ajuta la descongestionarea traficului de pasageri.

Aeroportul Cluj şi-a reorganizat activitatea în terminalul de plecări la etaj, având nevoie de spaţii suplimentare după ce în anumite ore de vârf spaţiile de aşteptare sunt insuficiente. Aeroportul a finalizat licitația pentru a recompartimenta etajul de la terminal plecări, aşa încât numărul de spaţii de aşteptare se vor dubla.
Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a declarat că luna viitoare vor fi inaugurate două porți la etaj, în zona terminalului de plecări, care fac parte dintr-un plan strategic pentru dezvoltarea infrastructurii şi pentru dezvoltarea traficului.
“Terminăm anul cu o ușoară creștere a traficului aerian. S-au reluat zborurile și pe aeroportul din Târgu Mureș. Noi am avut înainte o creștere mai importantă din cauză că aeroportul din Târgu Mureș a fost închis. Avem și o competiție foarte mare, dar avem și o ușoară creștere. Anul următor sperăm să începem construirea unei căi noi de rulare, estimată la aproximativ 60 de milioane de lei. De asemenea, avem proiecte și studii pentru a ajunge la 7 milioane de pasageri. Avem o dezvoltare foarte importantă. În curând o să inaugurăm noi spații pentru pasageri la etaj”, a spus Ciceo.
Inaugurarea noilor spații va avea loc în 11 decembrie. Traficul de pe Aeroportul Internațional Cluj, la finalul anului 2018, se apropie de 3 milioane de pasageri.
 
Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj-Napoca va inaugura în decembrie noi porți de îmbarcare situate la terminalul de plecări. Aceste noi porți vor ajuta la descongestionarea traficului de pasageri.

Cum adică la etaj? S-au instalat burdufuri sau coboară pe scară exterioară la autobuze?
 
Cica nu avusesera avize, de aia a durat atat. Nu am vazut sa fie lifturi, ceea ce ar putea fi o problema, poate nu am vazut eu bine totusi
 
Nu sunt lifturi sau alte "ajutoare" pentru carucior copii sau scaun cu rotile. Nu stiu daca cei in situatia asta pot cere imbarcarea pe jos.
E drept ca o doamna a facut un pic de scandal la plecare, acum in Ianuarie.
E un pas in fata, dar e clar ca sunt anumite deficiente legate de aceste porti. Pe de alta parte crd ca doar un lift e vreo cateva sute de mii de euro.