• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

CLJ-IAS-CLJ

B738

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Salutari tuturor,
Daca tot putem zbura la preturi de nimica, am decis ca merita un zbor cu Blue Air-ul spre IAS. Am vrut sa vad Iasi-ul si normal sa zbor cu 737-500. Zborul dus-intors a fost de 125 lei. Si YR-AMB si YR-AMA arata foarte bine pentru varsta lor (25 de ani). Meniul a constat intr-un sandwich si sucuri si apa minerala/plata la discretie.Si pozele facute spre IAS:

[/url]

Pozele facute spre CLJ: 

witze

Well-Known Member
Premium Member
nais. Ar fi faine si cateva poze din oras de la Iasi, ca n-am fost niciodata acolo. ;)
 

Klausenburg

Well-Known Member
Sunt foarte curios de demografia zborului. Ce fel de oameni erau in avion ? Cam cati tineri cam cati de alte varste ? Cum pareau ca nivel social ? etc...
 

B738

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
@Klausenburg Scuze pt raspunsul intarziat. Din ce am vazut eu, erau mai multi tineri. Am vazut si batrani dar si oameni care mergeau sa isi rezolve ceva afaceri la CLJ/IAS/TSR. Din pacate, sunt si cativa ex calatori cu trenul... care se asteapta sa ii duca avionul si daca e ceata si daca e uragan etc etc.
 

claudiu

Active Member
Ikarus , multumim frumos pentru Trip si poze. In a doua poza de pe traseul CLJ-IAS, pe fundal se vede lacul Bicaz si in apropiere prima data am crezut ca e Toplita. De fapt este vorba de Bicaz-Chei, Bicazul Ardelean etc, satele care vin dupa Cheile Bicazului. Foarte interesanta este vederea de sus, nu credeam sa fie o asa densitate de locuinte pe acel culoar. Din masina nu realizezi asta. Oricum interesant.
Sa inteleg ca din cauza vremii la intoarcere a fosta o oarecare intarziere si unii pasageri au fost nemultumiti, utilizand expresia "mai bine cu trenul"?:)
 
Top