[CLJ] Miscari

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Daca agenda ramane valabila, astazi avem cursa DLH de amiaza operata cu un A319, D-AIBA. Doritorii de raritati sunt asteptati la posturi ;)

Fostul LY-APN, actualul HA-TCU, An-26, face bouncing cu flightplan-ul, cel mai recent e anuntat dupa-masa inainte de 18, L.T. De urmarit.

N375SC anuntat astazi deocamdata la 12:21 UTC. Din experienta sunt mari sanse ca ETA sa se modifice in sus sau in jos. Dupa cum ziceam si mai sus, de urmarit.

O intreaga flota de Cessna ataca Clujul in jurul orei 13. Cel putin asa zice flightplan-ul. La plecari e cam aiurea. Sau s-a trecut data gresit. Oricum, de urmarit.

Azi in jurul orei 11, posibil formatie de 4 elicoptere din Polonia tip H60. Baieti, cred ca merita sa pregatiti aparatele :D

• 👍
Reactions: 1 users
Eu nu il vad in plan la ROMATSA, inca?!
TEMPO 1922/1924 0300 FZFG OVC001
2200 UTC 19 December 2014 to 0000 UTC 20 December 2014
TEMPORARY: The following changes expected for less than half the time period
Visibility: 300 m
Ceiling: 100 feet AGL
Clouds: overcast cloud deck at 100 feet AGL
Weather: freezing fog

Chiar daca vine, nu cred ca vei vedea multe din el. Eventual vei auzi motoarele.

EC-LUN anuntat, 22.53 UTC. Sper foarte mult sa fie si LUNa pe cer, atunci il prind si pe VLG-ul asta.
Wish me luck and a breach in the fog!

Ceva tot vei vedea
BECMG 1920/1922 3000 BR BKN010

• 👍
Reactions: 1 users
La ora 21.40 apare sosire Blue Air de la Llerida zbor 028 cu YR-BAE.
Anterior 025 OTP-CLJ si apoi 027 CLJ-ILD. Pe cine duc/aduc?
Sau si duc si aduc ca altfel puteau reveni ILD-OTP.
Plan de zbor nu mai are Pe azi (inca) sa revina la OTP.

L-as fi prins azi, daca nu eram cu medical reason, dar mi se pare si mie curios ca se intoarce prin CLJ. Daca era direct OTP, intelegeam.
Llerida e pt Barcelona ce e BVA pentru Paris?