Cluj-Napoca – Birmingham cu Blue Air din 16 decembrie

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Blue Air isi extinde prezenta pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea rutei cu nr. 6 catre Birmingham, al doilea oras ca marime din Marea Britanie.

Noul zbor se va opera cu trei frecvente saptamanale in zilele de luni, miercuri si vineri, din 16 decembrie 2016. Mai mult, Aeroportul Cluj-Napoca devine a sasea baza operationala a Blue Air incepand cu toamna acestui an, la scurt timp dupa inaugurarea zborurile interne intre Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Blue Air si-a inceput operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca in data de 3 iunie 2016, prin deschiderea rutelor catre Bucuresti, Liverpool si Dublin. Clasificat ca al saptelea aeroport ca marime din tara, cu un trafic de 10.187.122 pasageri in 2015, Birmingham este deservit de Blue Air si din Bucuresti.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Ne bucuram enorm sa ne dezvoltam prezenta pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe catre Birmingham. In urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum si la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificam aceasta oportunitate catre Birmingham – o destinatie atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operationala.”

Blue Air inregistreaza anul acesta cresteri semnificative, atat in privinta numarului de pasageri transportati, cat si al numarului de avioane care alcatuiesc flota. Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737.

Pasagerii Blue Air vor putea calatori in conditii optime pe noua ruta Cluj-Napoca – Birmingham la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei, beneficiind de siguranta, confort sporit si tarife incepand de la 29.99 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg. Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

Continue reading...