[CND] Discuții Generale

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Si eu folosesc asa ceva, pe chrome, dar imi apare. Dupa cum zicea, tari astia de la Kon Tiki.
 
Ma tot chiorasc :eek: la schedule .Imi pare f scurt timpul de zbor CND-KIV 1/2 ora ,sau CND -CIA 1ora 45 min (Ryanair pt CND- PSA estimeaza 2ore 20 min).
 
Eu ma întreb foarte serios ... oare cei de la Asociatia Litoral sau de la aeroport au dat oare o scurta cautare pe google despre van Achteren???

I-or fi bagat poate si niste bani în buzunar? Asa ca avans publicitar, suport de marketing?
 
Asociatia Litoral /Corina Martin a tot pus botul si anual a anuntat cate o gogomanie: Flying Carpet ,Medallion Air etc . Apoi ,cand situatia de albastreste dispare si Asociatia in ceata.

Dar povestea asta este parca prea evidenta ca sa mai crezi in naivitate.
 
Binevenite atentionarile de pe "aviatiacivilacluj" referitoare la Kon Tiky !
 
Macar era ceva nou pe site-ul aeroportului. Acum a disparut si aia :) Pe site-ul asociatiei Litoral nu exista nimic legat de KonTiki, la fel nici pe pagina lor de Facebook.
Sunt curios cand si cu ce explicatii vor veni, daca vor veni. Cred ca presa locala ar trebuie sa ii sape si ea.
 
Felicitari Calin!!!

L-ai contactat tu pe Cristian Anton? Sau a citit doar blogul? În sfârsit vad si eu un jurnalist român care îsi face treaba cu adevarat! Felicitari si lui!
 
Nu Thomas, tocmai asta e , a gasit el blogul . Am primit o lista de adrese de email de la presa constamteana dar n-am apucat sa trimit nimic. Cu atat mai surprins am fost, placut bineinteles. Documentarea a fost de nota 10, le stiam pe toate dar eu n-am rabdare sa fac un text asa de elaborat.
Bravo lui !
 
Acum dupa ce Alexandru Nazare, a anunţat, luni, că Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" va fi modernizat, valoarea investiţiei fiind de 40 de milioane de euro, fonduri europene, ma intreb de ce se mai investeste in aeroport daca nu se poate realiza atragerea unui operator serios.
 
Chiar ma gandeam ce rost are investitia, in conditiile in care terminalul de plecari arata cel putin decent, cel de sosiri e ok, pista are 3500m si se prezinta in conditii bune si exista ILS CATII pe 36...
 
Kontiky a mai scos din rute ,toate internele si cateva externe (Roma ,Torino,Bratislava,Chisnau ),ramanad cu sapte rute.
In afara lipsei totale de seriozitate si a amatorismului evident,inclusiv in planificarea schedulelui ,ma intreb oare ei chiar cred ca vor zbura cu adevarat de ce se mai agita si reduc rute?
Acum ,aceste 7 rute ramase ar putea fi servite cu o aeronava ,ma gandesc la cea a MAT Airways. Ar fi ceva mai realist.
 
Noul schedule Kon Tiki Sky:
schedulekontiki24.jpg
 
O aeronavă militară americană a aterizat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, acuzând probleme tehnice

O aeronavă militară americană cu şapte membri de echipaj şi doi pasageri a declarat, duminică dimineaţă, stare de urgenţă, solicitând să aterizeze pe Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" din Constanţa din cauza unor probleme tehnice la motor, aterizarea făcându-se în condiţii de siguranţă.

Reprezentanţii aeroportului au spus că, în jurul orei 10.00, o aeronavă militară KC 130, care face parte dintr-un exerciţiu Black Sea "Rotational Force" 12 organizat de Corpul infanteriei marine al SUA, a declarat stare de urgenţă şi a solicitat aterizarea, acuzând probleme tehnice la motor.

Conform sursei citate, au fost luate toate măsurile necesare în această situaţie.

Ulterior, piloţii de pe aeronavă au revenit, spunând că nu au nevoie de asistenţă, avionul aterizând în condiţii de siguranţă.

Sursa: mediafax