COBREX - Discutii

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Și eu citeam adineaori. Măcar aici vorbăraie mai puțină și fapte.. dacă chiar au adus acel avion deja sunt înainte la Join(t)! Airlines

Titlul este aiurea, pana la urma aeronava se pare ca ar apartine Cobrex, o companie totusi cu vechi state de servicii in transportul aerian, chiar daca nu la acest nivel. Iar ideea de a avea o companie care sa oferecurse charter nu este chiar aberanta pentru piata actuala din Romania. Baza la SCV sigur este motivata de dorinta autoritatilor dar probabil si de firme din Suceava de a se implica in proiect.

Nu stiu ... parca luati in deradere prea usor orice proiect ...

Consider ca mai degraba orice asemenea initiativa ar trebui aplaudata, chiar daca sansele de reusita nu sunt foarte mari, piata fiind destul de dificila.

• 👍
Reactions: 1 users
Cu mentiunea ca Cobrex nu au cumparat aeronava, ci doar au inchiriat-o... Dar ziaristii...
[doublepost=1458930805,1458930699][/doublepost]Si nu era gluma cu Join! Cei de la Join! au expertiza in acest domeniu, Jacobs a lucrat in managementul mai multor companii...

Titlul este aiurea, pana la urma aeronava se pare ca ar apartine Cobrex, o companie totusi cu vechi state de servicii in transportul aerian, chiar daca nu la acest nivel. Iar ideea de a avea o companie care sa oferecurse charter nu este chiar aberanta pentru piata actuala din Romania. Baza la SCV sigur este motivata de dorinta autoritatilor dar probabil si de firme din Suceava de a se implica in proiect.

Nu stiu ... parca luati in deradere prea usor orice proiect ...

Consider ca mai degraba orice asemenea initiativa ar trebui aplaudata, chiar daca sansele de reusita nu sunt foarte mari, piata fiind destul de dificila.

Initiativa este faorte ok.. daca ne uitam spre Suedia exista acolo 7 companii regionale reunite sub Svergigeflygg in care 7 municipalitati, impreuna cu comunitati locale de investitori si cu un holding au creat o retea regionala (avioanele sunt operate acu de Bratheens pentru ei). Modelul exista si ar putea fi replicat si in alte parti.

Ciudat mi se pare 737 - aici mentalul mi se pare prea focusat pe capsunism.

• 👍
Thomas are perfecta dreptate. Prea mult negativism...
Eu sunt convins ca daca ne punem cativa de aici mintea la contributie, cu modelul descris mai sus ar iesi ceva. fezabil. Nise inca exista. Finantarea..... din pacate e problematica.

Si finantarea se poate rezolva daca lucrurile se fac corect si nu dupa ureche. Rutele ar trebui definite dupa necesarul companiilor din zona sau focusul de dezvoltare dorit si implicit cei care doresc asta ar trebui sa si preia contingent de bilete.

Poate ca fluxurile de business din Constanta au nevoie de o ruta spre Atena si nu spre Bergmo sa isi ia toate fufele genti contrafacute de la africani si nici spre Baia Mare sa vina turisti care nu au bani de hotelurile-ruine de la Venus.

• 👍
Reactions: 1 user
o fi asta aeronava de care ziceau?

2_K0_A0955.jpg

sursa: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII - Pagina 13

Cand apar urmatoarele informatii/stiri (concrete) despre intentiile Cobrex, voi crea spatiu dedicat.

• 👍
Cand apar urmatoarele informatii/stiri (concrete) despre intentiile Cobrex, voi crea spatiu dedicat.

Se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de un nou thread, dedicat Cobrex.
Poza proaspata

via @ikarus

• 👍
Reactions: 4 users
BSL:

23/09/2016 19:50 PRISTINA EUROAIRPORT COBREX TRA COB151
23/09/2016 20:40 EUROAIRPORT PRISTINA COBREX TRA COB152
[doublepost=1474569366,1474568601][/doublepost]
14212093_10201962490421256_8794045459989434304_n.jpg

• 👍
Reactions: 4 users
Ce am gasit pana acum
FR 23.09
1740- PRN-BSL
2040- BSL-PRN

SA 24.09
1000- PRN-DUS
1340- DUS-PRN
1720- PRN-STR
2010- STR-PRN

SU 25.09
1740- PRN-BSL
2040- BSL-PRN

WE 28.09
1000- PRN-DUS
1340- DUS-PRN
1720- PRN-STR
2010- STR-PRN
[doublepost=1474569425,1474569400][/doublepost]Gata creez thread.
[doublepost=1474569483][/doublepost]Dilema - companii din RO sau din strainatate ? ;)

• 👍
Reactions: 2 users
la DUS zborurile apar în orar cu cod COB dar compania este Aviatiq www.aviatiq.ro

Banuiesc ca este vorba de un charter broker ...

• 👍
Reactions: 1 user