CONCURS / Castiga un bilet la Madeira cu TAP Air Portugal!

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Asa cum v-am promis, astazi anuntam un nou concurs. De aceasta data nu mai oferim o macheta (vor urma alte concursuri de acest gen in noiembrie si decembrie), ci un bilet dus-intors din Bucuresti catre Madeira via Lisabona.

Ce trebuie sa faceti? Nu va cerem sa dati like sau share paginii Aeronews de Facebook (altii se milogesc pentru ele) ci sa raspundeti corect la 5 intrebari legate de TAP Air Portugal. Cei care urmaresc constant Aeronews.ro (atat sectiunea cu stiri din aviatia comerciala, dar si rubrica Interviuri) vor raspunde fara probleme.


Fiecare intrebare va fi publicata pe facebook.com/aeronews.ro la ora 10:00 incepand de maine si pana luni inclusiv. Castigatorul va fi ales prin random.org si anuntat miercuri, 25 octombrie, pe pagina noastra de Facebook. Apoi va fi contactat de oficialii TAP Air Portugal Romania pentru emiterea biletului conform datelor dorite.


De retinut: zborul la Madeira trebuie sa aiba loc pana la sfarsitul acestui an, iar pentru a participa la concurs trebuie sa aveti peste 18 ani. Dupa ce reveniti din calatorie, asteptam cele mai interesante fotografii si clipurile cu avioane facute acolo pentru a le publica pe Facebook.
1f642.png
Succes!
Continue reading...