CONCURS Lufthansa #SayYesToTheWorld, partea a doua

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Campania Lufthansa #SayYesToTheWorld a ajuns la a doua editie, tot sub forma unui concurs cu premii atractive pentru iubitorii de calatorii. Te inscrii în concurs, iti inviti pana la 10 prieteni sa se inscrie si ei si mergeti impreuna in vacanta.

Pe site-ul campaniei, Lufthansa te invită într-o călătorie în jurul lumii. Ce trebuie sa faci?

• Pune cursorul pe hartă, pe destinația unde ți-ar plăcea să călătorești și înscrie-te în competiție;
• După ce vei confirma participarea la concurs, vei primi pe email un link unic prin care îți poți invita până la 10 prieteni să meargă cu tine în vacanță;
• Trimite linkul prietenilor tăi. Cel puțin un prieten trebuie să confirme înscrierea în concurs.
• Puteți câștiga bilete pentru toată gașca către o destinație operată de Lufthansa, la alegere. Aeroportul de plecare al participanților poate varia, atâta timp cât toate aeroporturile de plecare se află în rețeaua Lufthansa. Numărul maxim de bilete câștigate este de 11 (gazda + încă maxim 10 prieteni). Dacă vei adăuga în concurs doi prieteni de exemplu, și tu vei fi norocosul câștigător, atunci veți câștiga împreună 3 bilete de avion. Tu poți pleca din Berlin, dacă dorești, iar prietenii tăi din București.

Cateva sfaturi:

1. Trebuie sa te asiguri ca prietenii tai au vazut ca i-ai recomandat in concurs si ca vor intra si ei folosind linkul primit pe email si isi vor confirma datele personale. Ca să intri în concurs trebuie ca cel puțin un prieten de-al tău să confirme participarea.
2. Acelasi prieten poate fi recomandat de mai multe persoane. Spre exemplu: gasca voastra de 11 prieteni se poate inscrie de 11 ori in concurs.

Concursul este valabil până pe 30 noiembrie 2018, iar câștigătorul va fi selectat prin tragere la sorți în decursul a 30 zile de la terminarea concursului. Succes!

20 euro reducere la orice zbor Lufthansa (cu plecare din România)

Pentru cei pe care campania #SayYesToTheWorld i-a facut să viseze la călătorii, Lufthansa oferă un voucher de 20 EUR pentru orice zbor cu plecare din România, valabil pentru călătoriile efectuate în perioada 1 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019. Voucherul poate fi descărcat de aici.

Lufthansa.jpg
Continue reading...