CONCURS pentru spotteri: o macheta Boeing 787 Dreamliner LOT Polish Airlines

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Maine, LOT va opera un zbor charter cu 787-8 la Bucuresti, despre care ati citit prima data pe Aeronews.ro. Cu aceasta ocazie, reprezentantul LOT Polish Airlines in Romania scoate la concurs macheta unui 787 Dreamliner la scara 1:200.

Despre zborul charter LO7561 v-am spus la mijlocul lunii august. Conform ultimelor informatii, ora de aterizare a Dreamliner-ului la OTP ramane 11:25. Avionul va veni gol de la Varsovia si va lua pasagerii din Bucuresti, acest zbor charter fiind organizat de catre o agentie de turism din Ungaria. Spotterii care vor fi prezenti la aeroport si vor fotografia Boeing-ul 787 au ocazia sa castige macheta unui 787 LOT.

1. Trimiteti intre 1-3 fotografii dintre cele facute maine pe adresa de email [email protected] pana miercuri, 12 septembrie, la sfarsitul zilei impreuna cu numele complet.

2. Joi, 13 septembrie, vom publica toate fotografiile primite intr-un album dedicat pe pagina Aeronews de Facebook: www.facebook.com/aeronews.ro

3. Spuneti-le apoi prietenilor, colegilor sau membrilor familiei sa dea LIKE fotografiei (fotografiilor) respective. Vom lua in considerare like-urile primite timp de o saptamana, pana la sfarsitul zilei de miercuri, 19 septembrie. Succes!

4. Fotografia cu cele mai multe like-uri va castiga concursul. Vom anunta apoi castigatorul pe pagina noastra de Facebook, urmand ca acesta sa fie contactat de reprezentantul LOT Polish Airlines Romania pentru a intra in posesia machetei.

Daca filmati Boeing-ul 787-8 LOT, ne puteti trimite filmuletele pe WhatsApp la nr. de telefon 0722/680.853, specificand si numele vostru. Cele mai interesante vor fi publicate pe pagina noastra de Facebook.

Foto: Bartosz Karwowski.Continue reading...