Corpuri ceresti

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,314
2,897
903
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Jupiter.
Din lipsa de experienta, am tras un cadru si atat.
Urmeaza sa imi iau o camera CCD, si promit ca pe viitor sa am poze tot mai bune.

Poza 1 la 1.
IMG_1549mod.jpg

• 👍
Reactions: 1 users
IMG_1550.jpg

• 👍
Reactions: 3 users
Mda, m-am gandit la asta, insa corpuri ceresti nu imi place cum suna.
Schimbat in corpuri ceresti.

daca te uiti atent, crateru cel mai mare de pe luna doreste autonomie!

• 👍
Reactions: 3 users
Jupiter+201403211903Z.jpg

• 👍
Cine se plictiseste in aceasta noapte, Marte se vede frumos la S/SE. La fel si Jupiter, este usor de gasit, va uitati exact in sus, dupa care va duceti vederea incet catre W.
Ambele se bine cu ochiul liber (Marte e rosu ca focu`), iar cu binoclu se vad si satelitii lui Jupiter.

Eu is la vanatoare in noaptea asta, pe lista este Saturn. Pana pe la 0200UTC sper sa il prind. Momentan este sub linia orizontului.

• 👍
Ai onoarea sa iti folosesti telescopul sa ne bucuram si noi... eu stau intr-un fel de vale, verde, si am orizontul extrem de limtat acuma ca au inceput sa apara si frunzele.....

Conditii ideale. Iti mai lipsesc niste nori ;)

Sunt si avantaje.... aerul curat e unu dintre ele si asta tinand cont de megatonele de praf din Cluj....

Yep, confirm ca Marte e la locul lui, Spica mai sus si dupa Arturus imi rup gatul la verticala. Brrr, seara friguroasa, il asteptam pe iepurasul de Pasti la cald.

Acasa? Vezi ca pe la biserici ae mai cald ;) Check in time.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Si eu cum sa fac? sunt alergic la tamaie :)) musai sa stau in "frigul" de acasa si sa ascult niste muzica de calitate in asteptarea pozelor lui Zsolt :D

A aparut Saturn, e chiar deasupra orizontului. O gramada de interferente (praf, lumina, haze). Mai asteptam.[DOUBLEPOST=1397943512][/DOUBLEPOST]Via telescop -> Camera -> Telefon -> Google+ -> forum.
IMG_20140419_233547.jpg

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 4 users