[CRA] Chartere din Craiova

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Așa se spune, dar deși este doar un singur charter, are cele mai multe locuri libere față de toate celelalte orașe.
Nu te lua după propagandă ...
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Charterul de AYT din CRA merge dezastruos pentru cei de la Prestige! Oltenii se pare ca doresc orar de zbor preferential si atunci prefera OTP-ul.
 
Mai zboara ? sau... Peste doua zile se anunta primul zbor.
PS. Pe undeva mi se pare normal sa aleaga OTP-ul unde mai au alte 10 alternative. De la Craiova la Bucuresti benzina este undeva la 200-250 de lei, adica 50 de euro aproximativ, si vin 4 persoane. Multi merg direct cu masina In Bulgaria, Grecia sau Turcia si dau pretul unui pachet de o persoana la benzina.
Si inca ceva. Nu uitati ca in anii trecuti, abea reusau sa adune 100-120 de paxi pentru un B734 Blue Air impreuna cu cei de la Bacau. Craiova aduna saptamanal undeva la 50-60 de persoane maxim din ce am vazut ca se discuta pe site. De Aegean nu stiu date, dar si ala se pare ca a mers destul de naspa odata ce sa renuntat la el.
 
Last edited:
@alex cu ce aeronava au anuntat cei de la Atlas ca vor opera zborul catre AYT ?

Se pare ca au doar doua A320 si un A319, restul sunt A321
 
Eu de A321 am citit. Cu 321 au operat si pe SUJ, SCV, CLJ din ce am vazut. Daca se spune ca merge naspa vanzarea, desi in 2 zile trebuie sa fie primul zbor nu stiu ce sa zic. Daca e asa, ma mir ca nu l-au anulat pana acum daca nu vand bilete nici de un A319.
 
Da, si Tarom în același an, amândouă curse au fost oprite după vreo 3-4 rotații
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Ziceti voi ? Posibil sa confunt eu Satu Mare cu Suceava. Dar stiu ca au avut si ei charter, poate cu BUR.
 
Buna ziua,
Ce v-am spus, am intrebat si am primit raspuns!
REPET:
Zborul este pe 31 mai 2018 si vanzarile au intrecut asteptarile!
Niciodata nu mi-am permis sa scriu o informatie falsa.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Nimeni nu spune că dai o informație falsă ci eu cred că primești informații vopsite în roz.
Sau mă rog, dacă turoperatorul oricum se aștepta să fie de departe cea mai slabă cursă și la un LF de 70% iar el este de 75% ... Ok, este peste așteptări.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Absolut !! Cineva furnizeaza niste informatii eronate. Ori este peste asteptari, ori dezastruos. Ceva e putred aici se pare. :)
 
@alex - lf-ul la prima cursa este peste 75%, ceea ce pentru un charter de AYT este sub asteptari!!! Iar CRA, alaturi de TGM sunt cele mai slab vandute destinatii din RO.
 
poate am ratat eu ceva.. cand au operat pe SUJ ?

Am facut confuzie cu SCV, dar au operat in schimb pe ARW daca imi aduc bine aminte.
Post automatically merged:

@alex - lf-ul la prima cursa este peste 75%, ceea ce pentru un charter de AYT este sub asteptari!!!

Domnu, cu tot respectul, dar parca iti dai singur cu stangul in dreptul. Pai ori e dezastruos ori nu ? La aproape 80% nu stiu cat este de dezastruos. Cred ca termenul folosit este prea exagerat. Dezastruos ar fi maxim 50-60% cred, dar nu 80%. Daca au LF de 80% pe A321 este chiar un progres fata de alte dati, cand impreuna cu Bacaul nu reusau sa umple un B733-734. Daca toate Airbusurile 321 a celor de la KKK sunt cu 216 locuri, la aproape 80% au vandut peste 150 de bilete, cea ce inseamna practic o triplare de clienti fata de anii trecuti cand CRA furniza undeva la 50-70 de paxi saptamanal pentru Blue Air.
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
@bbx Te rog încetează cu atitudinea belicoasă. Este normal să se poată discuta în contradictoriu pentru că așa este viața, însă tu iei aceste lucruri mult prea personal și deja nu este OK modul în care te exprimi. Este o ultimă atenționare.
 
Buna ziua,
Am ramas dator , colegului @ LRCL, cu următoarea informatie:
Aeronava de tipul A321 cu 216 locuri Atlasjet.
O zi Buna!
Post automatically merged:

Am si o cifra oficiala:
Pana astăzi , 203 pax din 216!
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
@Disconnected - chill out ;)
@alex , lucrez in turism iar un LF pentru o agentie turoperatoare de 80% este tragic. Locurile ramase libere sunt acoperite din buzunarul turoperatorului.
Avionul poate zbura si gol, pentru compania ce inchiriaza aeronava nu este nici o pierdere indiferent de situatie, aici nu vorbim de o cursa de linie unde un LF de 80% este satisfacator, in turism un grad de incarcare de la 93-95% in sus este satisfacator!
 
  • 👍
Reactions: 1 user