[CRA] Discuții Generale

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Sambata noaptea, aeronava HA-LWO, care trebuia sa revina de la Madrid la Craiova, s-a defectat si nu a mai revenit.
S-a anulat zborul
Ieri, 05.06.2022, WZZ a trimis o aeronava, HA LWR, de la Bucuresti sa o inlocuiasca.
Partea proasta este ca, la revenirea de la Liverpool, in loc de Londra, aeronava HA LWT s-a defectat si ea, pe CRA. :(
Asa ca, Festivalul Anularilor ! :
1. Craiova - Milano - Suceava - Milano - Craiova aseara,
2. Craiova - Londra - Craiova, dimineata,
3. Craiova - Cologne - Craiova, in aceasta dupa amiaza,
4. Craiova - Londra _ Craiova, in aceasta seara.

• 👍
  • 😟
Reactions: 2 users
Buna ziua,
Greva din Italia afecteaza si zborurile pe relatia Craiova - Bergamo - Suceava -Bergamo - Craiova.
Astfel:
Bergamo - Suceava - Bergamo: sunt anulate
W6 3751 - cca doua ore si jumatate "delayed" de la Craiova, adica pleaca pe la 17 :30.
W6 3752 - pleaca de la Bergamo la 21:30, on time.

Buna ziua
217 pasageri, astazi 20 iunie 2022, pe zborul inaugural Craiova to Antalya.
Zborul este operat de Air Moldova cu aeronava YR ADI Airbus A321.

• 👍
Reactions: 3 users
Buna seara,
Cateva fotografii de la inaugurare zbor charter Antalya, astazi 10 iunie, si inaugurare Monastir, din 31 mai 2022.
Deci:
1. ANTALYA, AIR MOLDOVA, YR ADI:

j4nyrci.jpg

eyyLZmO.jpg

2.MONASTIR, HY SKY, YR SKY:

hlpD6d0.jpg

woIaKx3.jpg

l839cDV.jpg

mQreIBA.jpg

Multumesc frumos personalului de la LRCV pentru frumoasele fotografii!

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Datorita conditiilor meteorologice de la Otopeni, aeronava HY SKY, YR BEE, care opera zborul HYS 236, Tel Aviv - Bucuresti, a aterizat acum cateva momente la Craiova.

• 👍
Echipa de fotbal CSU Craiova efectueaza deplasarea la Lublin, ptr turul 2 Conference ligye, cu aeronava YR BMQ, Blueair.

• 👍
Reactions: 1 users
Buna ziua,
Din decembrie 2022, wizzair opereaza 2 noi destinatii din Craiova.
Acestea sunt Billund, Danemarca, si Torino Italia.
Program operare:
Billund :3, 7, zborurile W62985 si W62986;
Torino: 2,6, zborurile W63983 si W63984.
Detalli pagina de facebook a LRCV!
DOAMNE ajuta!

• 👍
Reactions: 2 users
Era logic sa apara destinatii noi din moment ce nu se mai opereaza SCV în W de pe CRA ci de pe baza de acolo

• 👍
Ore de operare, cam naspa!
Billund: plecare de la LRCV 19:35, sosire la LRCV 01:40,
Torino: plecare de la LRCV 19:35. sosire la LRCV 00:40.

Sper sa mearga!!

In loc de Billund as fi operat clar altceva de pe Craiova
no.1 Valencia, ruta care a fost operata 2 ani (nov.2016-oct.2018) de Ryanair
a-2-a optiune ar fi fost TLV ruta operata de Wizz inainte de pandemie
a-3-a optiune ar fi fost EIN
a-4-a optiune a fi fost TSF ruta operata 1 an (martie 2017-2018) de Wizz
si as mai avea cateva optiuni pana sa ajung la Billund

• 👍
Exista un aeroport, Sibiu sau Iasi, nu stiu exact, unde inchid Billund, din toamna.
Sincer, eu am fost la Billund, cca acum 5 ani, din OTP, si mi s-a parut, ca locatie, super OK. Am fost in interes de serviciu, asa ca nu stiu, ca turist, ce poti sa faci, in afara de lego land.
Ca nr de paxi, depinde de cati olteni sunt in acea zona :)

Din Iasi, Billund merge foarte bine. Este o comunitate foarte mare de romani din zona moldovei stabilita in ultimii ani in Danemarca.

Ceva este ciudat...zborurile de Milano si Bolognia apar tot cu orar de W desi Suceava primeste propriile aeronave.In acest context nu mi dau seama cu ce aeronava vor fi operate cele 2 noi destinatii la 19.45 intrucat tot pe segmentul 3 avem si zbor zilnic la Londra iar aeronava de la Milano nu revine pana la aceasta ora.In plus,luni si vineri o aeronava face doar 2 rotatii,plecand la Madrid la 14,55 si revenind la 23.00...ciudat...
Sa fie vorba oare de o a 3 a aeronava sau vor modifica orarul?

Astazi, cu 60 pasageri la bord, aeronava YR BGF, tarom, a facut deplasarea la Tel Aviv cu echipa de fotbal CS Universitatea Craiova.
Sa dea bunul Dumnezeu sa se califice!!
ROT315*LLBG2022-08-23 12:301230B737YRBG*

• 👍
Buna ziua,
Astazi, pe zborul de la Monastir catre Craiova, s-a inregistrat pasagerul cu numarul 300.000.
Detalii, pe pagina de facebook a LRCV.

• 👍
Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a declarat că în şedinţa de Guvern s-a decis alocarea a 5,2 milioane de lei ajutor de stat pentru aeroporturile din Craiova şi Sibiu, care au avut pierderi în primele 6 luni ale acestui an, informează Agerpres. "În şedinţa de Guvern s-a decis alocarea a două sume ca ajutor de stat pentru aeroporturile din Craiova şi Sibiu. Este vorba despre un ajutor de stat care a fost notificat din timp la Comisia Europeană şi a fost autorizat de către Comisia Europeană. Vorbim de aceste două aeroporturi pentru că, conform reglementărilor europene, aceste două aeroporturi cu peste 200.000 de pasageri au înregistrat pierderi în primele şase luni ale anului 2022", a spus ministrul Dezvoltării într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria. El a adăugat că restul aeroporturilor care se încadrau în categoria cu peste 200.000 de pasageri nu au avut pierderi, drept urmare nu s-au încadrat pentru a primi ajutor de stat. "

In loc de Billund as fi operat clar altceva de pe Craiova
no.1 Valencia, ruta care a fost operata 2 ani (nov.2016-oct.2018) de Ryanair
a-2-a optiune ar fi fost TLV ruta operata de Wizz inainte de pandemie
a-3-a optiune ar fi fost EIN
a-4-a optiune a fi fost TSF ruta operata 1 an (martie 2017-2018) de Wizz
si as mai avea cateva optiuni pana sa ajung la Billund
La momentul anunțarii rutei îmi dădeam și eu cu parerea

• 👍