• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

[CRA] Locatii spotting

Catalin81

Banned
Nu stiu daca este cel mai reusit desen din viata mea dar prin aceasta imagine vreau sa va prezint locatiile de spotting la CRA.Si avem asa :
1. Cu rosu zonele dn jurul aeroportului unde ne putem deplasa cu masina. Calea Bucuresti-Centura de nord-Str. Viitorului Str.Aviatorilor(Ghiercesti) pentru locatiile pistei 09 si partea nordica a aeroportului. Calea Buc. la reprezentanta Mercedes si de acolo pe jos pana spre capatul pistei 27.Acolo avem o zona de cca. 500-700m paralela cu pista pe care ne putem plimba.Si un posibil loc pentru care vor sa le prinda ceva mai sus pe finala spre 27 mai exista si varianta Ghercesti. Mergem catre Bals de la reprezentanta Mercedes cca. 1 km si ajungem la cea de la Peugeot si se face un drum la stranga dupa care mai mergem cca 1km pana dam de 2 lacuri si de-o parte si de alta a drumului si ne putem oprii pe acolo.In stanga se vede gardul albu ce ingradeste sistemul de iluminare,ILS si ce-o mai fi pe acolo.Nu cred ca merge nimeni acolo dar eu l-am prezentat.
2.Cu verde loc de deplasare pe jos.
3.Cu albastru sunt insemnate locatiile de spotting.
Distantele de pozat fata de pista sunt de aprox. 200m din ce am estimat eu,asta asa ca sa aveti idee despre ce obiective trebuie sa aveti pentru posesorii de DSLR-uri.Sunt locuri de unde poti poza aeronava si la 100m sau chiar mai putin daca se intra pe apron .Succes tuturor care vor sa pozeze la CRA.
 
Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 4 users

Ovidiu Veres

Well-Known Member
Bun asa Catalin, intentia ta de a ne invita mascat la spotting e minunata. O postare si informatii de nota 10.
 

Catalin81

Banned
Nu,nu vreau sa lansez nici o invitatie mascata,sunt destui care ma intreaba chiar si pe youtube ce si cum sta treaba pe aici,poate altii vor sa se duca si nu stiu unde sa mearga,chiar de aici din oras fiind.Si evident ca este valabil si pentru cei din afara orasului nostru si au drum prin zona si vor sa traga cateva poze.Asadar am postat un fel de schema ca sa nu mai stau sa explic pe unde sa o ia si cum sa o ia,poate din :desen" inteleg" mai bine ce si cum sta treaba pe aici.
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Catalin, am de gand sa fac o baza de date cu locatiile de spotting din ro. Mrsajul tau m-a pus pe jar.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 
  • 👍
Reactions: 1 users

Catalin81

Banned
E ok daca te pot ajuta din punctul asta de vedere.Am facut un desen nu tocmai reusit dar macar locatiile sunt in proportie de 100% exacte.Daca mai ai nevoie de ceva informatii si te pot ajuta am s-o fac cu mare placere.
 
Top