[CRA] Miscari

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Sursa ta te-a informat prost din pacate. Nu vreau sa jignesc, dar se pare ca habar nu au ce aeronave le calca pragul. Aeronava a fost SP-LVC.

IVSQhJb.jpg

hIteUXU.png

Sorry, mea culpa!
Eu am gresit, erau si initialele VC pe aeronava!
Asa este cand esti bunic :)
Am tastat gresit!!

• 👍
Reactions: 1 users
Buna ziua
Daca nu ma insel, astazi vine primul A320 neo, din flota wizzair, la Craiova.
Aeronava HA LJC vine, de la Sofia, pentru a opera destinatia Birmingham.
In aceasta dimineata, ceata a intarziat operarea zborurilor spre/ de la Roma si Bologna.
Aeronava care opereaza zborul de Roma trebuia sa opereze si Birmingham.

O sa fie si o miscare BGY-CRA-OTP cu A321 HA-LTF
Post automatically merged:

Plus doua miscari confidentiale fara plan de zbor. Embraer Legacy 600 YR-IGP, si un Falcon 50 Portugal Air Force 17403

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Cel mai probabil are legatura cu asta. Acordul de cooperare în domeniul militar dintre România şi Portugalia.

Buna ziua,
O premiera pentru Craiova, compania aeriana RWAND AIR, aeronava B737 , 9XR WJ, venind de la Rotterdam:

r1S4d6q.jpg

Din pacate, nu am putut o fotografie mai clara. Eram cu nepotelul si m-a luat prin surprindere!!

• 👍
Reactions: 2 users
Buna seara,
Cu o mica intarziere, din motive personale, postez cateva fotografii cu aeronava YR URS, JUST US AIR/DAN AIR, revenit la Craiova Joi 13 octombrie 2022.
A intrat in hangar unde i-a fost indepartata sigla Air Serbia ( autocolant).
Vineri a plecat la Suceava, cursa charter cu FCU 1948 iar sambata, dupa meciul de la Botosani, a revenit la Craiova.
Dar, las imaginle sa vorbeascaȘ

03krKNt.jpg

2p3j7gU.jpg

uAhgzOf.jpg

OmmPELK.jpg

Doresc sa multumesc LRCV/CRA pentru imagini!

• 👍
Reactions: 5 users
Buna seara,
Cu intarziere, postez vizita, de saptamana trecuta, pe 26 octombrie 2022, a aeronavei 9H VUI, Ryanair.In conditii de ceata la Oradea si Timisoara, aeronava a fost redirectionata la CRA, zborul de la Milano la Oradea neputand sa fie terminat decat, cu cca 4 ore intarziere, cu escala de la Craiova.
Au foat debarcati pasagerii, alimentata aeronava si reimbarcati pasagerii!!!!!

Cateva fotografii, pe care le-am primit de la aeroport:

Kxi3M8R.jpg

3iieWcD.jpg

UxSwvuL.jpg

NMzC7g3.jpg

uUv2pZi.jpg

Multumesc frumos LRCV pentru aceste imagini.

• 👍
Reactions: 2 users
Buna dimineata,
Incepand de ieri, 28.11.2022, wizz air a alocat bazei de la Craiova o aeronava A320 neo.
Este vorba de HA LJE, 186 locuri.Aceasta a sosit, via Londra Luton, de la Gdansk.
De sambata, 26.11.2022, dupa ce a revenit de la Birmingham, aeronava HA LWQ nu a mai zburat.

• 👍
HA LWQ e AOG si HA LJE a venit sa o inlocuiasca.

• 👍
Astazi, 20.01.2023, Hello jets opereaza zbor charter pe relatia OTP- CRA - SCV cu echipa de fotbal CSU Craiova.
Dupa toate probabilitatile va fi YR BMQ.
Plecare de la Craiova la 15:00.

• 👍
Reactions: 1 users
Buna seara,
Prin amabilitatea LRCV/CRA, cateva fotografii cu aeronava YR BMQ:

vMGwZKq.jpg

1b1ghCp.jpg

kc9sZOz.jpg

Dupa cum observam, aeronava a pastrat culorile alb albastru si nu mai are insemne blue air.

• 👍
Reactions: 3 users
Buna dimineata,
DanAir isi repozitioneaza aeronavele la Craiova.
In acest moment, aeronava A320, YR DSE, se afla in zbor de la Antalya la Craiova
Azi noapte, de la Belgrad, a sosit si aeronava A319, YR URS.

• 👍
Buna ziua
Ieri dupa amiaza, a sosit la LRCV aeronava EI HJA, A320 232, c.n.2422.
Se pare ca este aeronava care va fi inmatriculata YR LYB, Fly Lili, asa cum am citit intr-o postare a boarding pass.( pe facebook, parca)

Airbus A319, reg EI IMG ITA AIRWAYS, a sosit de la Napoli pentru mentenanta la Dedalus Tech

• 👍