[CRA] Discuții Generale

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
A mai zis chestia asta o data. Sunt oficial la Craiova, dar unde sunt avioanele? Daca voiau sa inceapa din vara, cum zicea Mr. director, deja aveau site (cel actual e o mare varza), destinatiile definitivate, rezervarile erau pornite, etc.
 
Mai este timp! Ce incurca este reablitarea pistei. Faptul ca se reia licitatia, este o problema MAJORA. Time it's going: TIC-TAC! Se pierd fondurile europene!!
In articol, d-l director spune: "...Deocamdată, au două aeronave care deja sunt în zbor, închiriate către diverse companii – dar cu echipajele celor de la Air Wings -, și au rezervate încă nouă numere de înmatriculare. Deci, încă nouă aeronave urmează să vină, iar cel mai probabil cinci vor veni în 2015. ..."
 
Domnilor.... calm down ! Air Wings sunt deocamdata, o companie pe hartie. Sau, daca vreti, un proprietar (obscur) de aeronave. Alea doua zboara sub AOC cui le-a inchiriat (daca zboara). Stie cineva ca si-au luat AOC ? Eu nu gasesc nimic.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Acuma e detinator AC Aviatie? Asta e o firma din Bihor :). CUI : 33445056 infiintata, conform J J05/1200/2014) in 2014. De fapt acum vad ca toate sunt "AC Aviatie".....
Ca de obicei, stim sa "sapam" mai bine decat orice oficial de aeroport. Nimic nou!
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Clar :)

De aceea nici nu mai sunt înmatriculate în România pentru ca Air Wings nu are AOC sau (mai probabil) au încercat si nu au reusit sa-l obtina.
 
Oricum nu cred ca le-ar fi putut opera in Iran cu inmatriculare romaneasca si in nume propriu.
 
Inmatricularea poate fi si in Papua. Problema e ca Air Wings nu e decat un MRO (obscur si ala, vad doar un Bae Air Lybie) , si nu cred ca au intentionat vreidata sa obtina AOC. Nu am auzit (poate eu gresesc) sa fie nevoie de o "baza declarata" (vezi ce spune mr. Dumitru) pentru a obtine un AOC. Inmatricularea in San Marino (T7) e un paravan. Pe vremuri si cacealmalele aveau o anume savoare ...... (vezi Jetran International)........
 
La multi ani si din Spania !!:wineglass::wineglass:

:wineglass::wineglass:
 
  • 👍
Reactions: 4 users