• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

alex

Well-Known Member
May 24, 2012
2,674
850
113
54
CRAIOVA
Buna seara
Se pare ca in luna octombrie la Avioane Craiova va poposi o echipa de audit. Vor sa acrediteze uzina pentru a repara aeronave de tip " Hercules"!
sursa: interna
 
  • 👍
Reactions: 1 users

alex

Well-Known Member
May 24, 2012
2,674
850
113
54
CRAIOVA
Buna seara
"Fabrica Avioane Craiova în ascensiune"

"Numărul angajaţilor creşte cu încă 11 pe care îi vom angaja pentru că, pe lângă alte comenzi mai mici, piese primare, diverse componente pentru aviaţia civilă, cu diverse firme străine, Avioane Craiova a semnat un contract cu o firmă străină pentru reparaţia a două avioane Hercules C130. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în Fabrica de Avioane Craiova, este o noutate, contractele ne vor permite să intrăm în elita internaţională a societăţilor, care repară avioane militare de anvergură, fiindcă, Hercules este un avion mare, care necesită pricepere, dar şi o foarte mare atenţie. Împreună cu colaboratorii noştri sper să facem treabă bună, pentru că dacă totul va fi bine, e posibil să primim şi alte comenzi de a repara avioane de acest fel.
......
Am creat şi noi spaţii de lucru, ceea ce ne ajută şi la obţinerea autorizaţiei de reparaţii avioane civile PART 145 pentru că intenţionăm să ne lansăm şi în această operaţie. Avioane civile se repară în Avioane Craiova, dar de către firma Daedalus, la care uneori şi noi contribuim, este un colaborator de câţiva ani, care a închiriat de la noi spaţii şi repară avioane civile, este o firmă româno-grecească. Începând cu 2015, sigur vom intra pe piaţa de mentenanţă a avioanelor civile pentru că până atunci vom primi această autorizaţie, în aceste zile am avut un audit şi cred că în câteva zile vom primi autorizaţia.
A precizat Victor Peţa, lider de sindicat"
- See more at: http://editie.ro/articole/actualitate/fabrica-avioane-craiova-in-ascensiune.html#sthash.e8c1ZdLs.dpuf
 
  • 👍
Reactions: 1 users

adymartianul

Well-Known Member
Oct 23, 2012
754
356
63
Craiova
Cred ca e din 2012 poza


De pe site-ul Avioane Craiova:

Cu un numar de 741.419 voturi valabile ,,pentru’’, (adica 100% din voturile exprimate) reprezentand 80,9866% din capitalul social al AVIOANE CRAIOVA S.A., A.G.E.A aproba acordarea unui drept de superficie Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Aerospaţială "Elie Carafoli" - I.N.C.A.S. Bucureşti, asupra unui teren în suprafaţă de 14.700 mp. situat în proxima vecinătate a halei Structura de Montaj şi care face parte din Corpurile de Proprietate 3 şi 5, în conformitate cu documentele transmise de conducerea executivă a societăţii, teren pe care să fie construite capacităţile industriale aferente Platformei Tehnologice, Technologies for Green Aviation –TGA
Mai multe detalii aici: http://www.acv.ro/download/2015/iun/NOTA DE OPORTUNITATE pct. 1 AGEA.pdf
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user