[CRA] Uzina de Avioane Craiova

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Sincer nu stiu dar cred ca nu prea multe. Operational este Soimul. IAR 99 simplu nu cred ca mai zboara!
Daca sti tu ar fi super. Multumesc anticipat de info!!
 
Electorala.
Pentru nevoile in cauza sunt specialisti in celelalte intreprinderi de profil. Plus ca avionul nu-i proiectat de fabrica.
 
Mi-a zis un prieten al carui tata lucreaza la Avioane ca s-au facut angajari. Au chemat din oamenii care plecasera cu ordonanta si au adus absolventi de la Automatica si Electrotehnica.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Buna ziua
O veste buna pentru IAv Craiova:
""O nouă comandă de lucru pentru Fabrica de Avioane Craiova, a patra în acest an

ECONOMIE | Veşti din ce în ce mai bune pentru Fabrica de Avioane Craiova. Cel de-al patrulea avion va sosi mâine în Bănie pentru a intra la reparaţii. Cu ajutorul comenzilor din acest an, salariaţii îşi vor primi banii la timp, existând posibilitatea de a se face angajări pe perioadă determinată."
sursa:lupamea.ro
 
Asta este tot ce spun:
"Comanda este făcută de Ministerul Apărării Naţionale care a trimis la Craiova, până în prezent, trei avioane. “Unul este deja finalizat şi va pleca la beneficiar, un altul trebuie finalizat până în septembrie iar mâine va ateriza la noi , la uzină un alt avion ce trebuie reparat până la sfârşitul anului. Ne vom mobiliza şi vom onora cum se cuvine această comandă. În situaţia în care nu vom face faţă, vom mai angaja, pe perioadă determinată însă noi spunem că putem să finalizăm lucrarea”, a declarat Victor Peţa, liderul Sindicatului Liber Avioane Craiova."
lupamea.ro
 
Pai despre ce avioane este vorba? despre IAR99 Soim cumva? a fost unul de la Bacau sosit aici la reparat si a plecat acum 1 saptamana si anume 722
 
Nu stiu sa iti spun, dar daca este vorba de comanda MApN cred ca este IAR99 Soim. Vom vedea!
 
Cine te retine sa nu te duci sa-i vezi/fotografiezi? :) Defapt avionul a fost la mitingul de la Bobocu a zburat acolo si la intoarcere baietii au mai dat o tura ca nu le-a ajuns :p am confirmarea de la unu din pilotii de pe 719.
Apropo aici este off topic,asta puteai sa postezi pe discutiile generale.
 
Last edited by a moderator:
Nu mai are fabrica asta nimic bun din punct de vedere tehnic in ea. Nici n-a avut, dar impinsa/subventionata a dat impresia ca-i "fabrica".
 
Sorry! Eu cred in posibilitatile ei si de aceea am postat! Nu stiu situatia interna si am intrebat:(
 
Crezul tau e mai mult dorinta dar nu bazata pe ceva palpabil. Ciocan si nicovala pentru indoit tabla gasesti pe toate drumurile. Fabrica aia nu are nici o tehnologie de aviatie (a anilor pe care-i traim). Restul e cancan.
 
Poate ca o sa radeti, dar:
Avioane Craiova participă la Farnborough International Air Show Londra
Fabrica de Avioane Craiova este una dintre cele 16 companii românești care participă, în perioada 14-20 iulie 2014, la târgul pentru produse din industria aeronautică Farnborough International Air Show Londra, cel mai important eveniment internațional de profil. Acestea participă din fonduri proprii la târg.
Sursa
 
  • 👍
Reactions: 2 users