Cu ce avioane widebody ati zburat? Cel mai lung zbor non-stop?

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Placerea de a zbura este si mai mare cand te afli la bordul unui widebody ca Boeing 777, Airbus A380, Boeing 787 Dreamliner, Airbus A350 sau altele. In timp ce unii nu vor sa auda de ele, altii traiesc pentru zborurile non-stop (inclusiv noi). Cu cat mai lungi, cu atat mai bine!

De multe ori sunt intrebat cate zboruri am acumulat pana acum si cu ce avioane mari (widebody) am calatorit. Din septembrie 2002, data primului zbor (Bucuresti-Paris cu Air France), si pana acum am pierdut numarul zborurilor si toate rutele pe care am fost. Desi sunt un avgeek convins, nu am stat sa introduc pe site-urile dedicate rutele bifate pentru a vedea km acumulati sau orele petrecute in aer. Un lucru este cert: sunt foarte multe ore si foarte multi km.

IMG_7860.jpg

Cele mai lungi zboruri non-stop de pana acum? Munchen – Sao Paulo cu Lufthansa, Rio de Janeiro – Frankfurt tot cu LH, Varsovia – Tokyo Narita si retur cu LOT Polish Airlines, Frankfurt – Tokyo si retur cu All Nippon Airways, Munchen – Houston cu United si Houston – Frankfurt cu Lufthansa. Lista continua cu Paris – St. Maarten si retur cu Air France, Istanbul – Kathmandu si retur cu Turkish Airlines (de doua ori), respectiv Amsterdam – St. Maarten si retur (via Curacao) cu KLM.

februarie2012_9_img_1610-1.jpg

Avioane widebody cu care am zburat? A350-900 de uzina (MSN2, Carbon livery), un zbor de o ora si jumatate cu decolare si aterizare la Toulouse, A380 Air France (Paris-New York si retur), 777-300ER Emirates (Viena-Dubai si retur), 747-400 KLM (Amsterdam-St. Maarten si retur), A340-600 Lufthansa (Munchen-Sao Paulo), 777-200ER (Viena-Hong Kong – zborul inaugural) 787-8 Dreamliner LOT Polish Airlines (Varsovia-Roma si retur, Varsovia-Tokyo si retur – zborul inaugural), A330-200 si A330-300 Turkish Airlines (Bucuresti-Istanbul si Istanbul – Kathmandu de doua ori), A340-300 Air France (Paris-St. Maarten), A330 Emirates (Istanbul-Dubai), 747-8 Intercontinental Lufthansa (Rio de Janeiro-Frankfurt pe puntea superioara), 747-400 ANA (Frankfurt-Tokyo) si British Airways (Londra-New York), 777-300ER British Airways (New York-Londra), 767-400ER United (Munchen-Houston), A310 TAROM (Viena-Bucuresti, Bucuresti-Madrid si retur) si Boeing 757. Teodor Stefan

Voi cu ce avioane widebody ati zburat, care v-a placut cel mai mult si care au fost cele mai lungi zboruri non-stop de pana acum? Va asteptam comentariile aici.

TK-hero.jpg
IMG_1747.jpg
IMG_2002.jpg
img832.imageshack.us_img832_1023_deschidere.jpg
decembrie2011_2_deschidere.jpg
OS-main.jpg
A310_hero.jpg

Continue reading...