Dac Air (again?!)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,262
3,599
303
Constanta
Un articol ciudat am gasit in dimineata asta. Sincer m-am uitat de cateva ori la data articolului ca sa fiu sigur ca nu este scris prin 1995.
M-am uitat pe listafirme.ro si Dac Air SA este intr-adevar activa .

Compania Dac Air S.A. a ajuns la un acord cu reprezentanții Bombardier, cu ocazia Farnborough International Airshow, desfășurat în Marea Britanie.

În cadrul întâlnirilor bilaterale dintre reprezentanţii Dac Air S.A., conduşi de către Preşedintele Consiliului de Administraţie, dr.în psihologie judiciară Mike Lixăndroiu, cu diverse companii producătoare de aeronave pentru uz comercial, s-a ajuns la concluzia că Bombardier, partenerul tradiţional al Dac Air S.A., şi anume avionul CRJ 900, este tipul de aeronavă care poate finaliza prima parte a planului de dezvoltare a companiei româneşti.

În cadrul unei întâlniri care a avut loc la București, pe 23 iulie 2018, cu reprezentanţii Bombardier, producătorul canadian a prezentat analiza operaţională, precum şi planul de susţinere pe care dânşii îl pot pune la dispoziţie în favoarea Dac Air S.A

b1.ro 26 iulie 2018
 
pentru cei mai tineri:

Fantoma Dac Air a pus poprire de 19 mil. USD pe conturile statului şi pe acţiunile a 65 de companii

Fantomele Dac Air şi George Constantin Păunescu execută firma clujeană Termorom, printr-o inginerie financiară – MUZICA INSTANTELOR
Post automatically merged:

si aici un pic de istorie mai în detaliu:

Actiunile fostei AVAS la 23 de societati comerciale, executate pentru despagubiri catre Dac Air - Print - Ziarul BURSA

Se pare deci ca Paunescu a reusit sa obtina pâna la urma banii si reporneste activitatea ...

Pe lânga faptul ca anumite inginerii financiare mi se par halucinante, ma socheaza desigur ca dureaza 22 de ani pentru clarificarea unei situatii conflictuale comerciale în justitie.
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user