Dan Air - Discutii

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Pentru sezonul de iarna Dan Air nu mai are în vânzare nimic de la OTP (nici DAM) iar de la BCM ramân doar urmatoarele (la ora actuala):

BLQ, BRU, DUB, LTN si TRN toate cu câte 2/7 deci în total 10 frecvente pe saptamâna

• 😲
Reactions: 1 users
Ar fi ciudat sa renunte la DAM. Poate nu au finalizat programul de iarna...

iar de la BCM ramân doar urmatoarele (la ora actuala):

BLQ, BRU, DUB, LTN si TRN toate cu câte 2/7 deci în total 10 frecvente pe saptamâna
Plus BGY, tot 2/7
Fata de ultima data cand m-am uitat pe site la ei - doar ca asta a fost acum vreo 7-8 luni in urma-, vad ca din BCM au disparut CTA, LPL, FCO, DTM si BVA. In cazul ultimelor doua nici nu stiu daca s-au operat vreodata.
Ramane de vazut ce mai ramane/dispare; nu pare ca vb de vreun program de iarna sau de vara, ci de un program in continua schimbare si trial and error permanent, cu rata mare de error.

• 👍
Plus BGY, tot 2/7
Fata de ultima data cand m-am uitat pe site la ei - doar ca asta a fost acum vreo 7-8 luni in urma-, vad ca din BCM au disparut CTA, LPL, FCO, DTM si BVA. In cazul ultimelor doua nici nu stiu daca s-au operat vreodata.
Ramane de vazut ce mai ramane/dispare; nu pare ca vb de vreun program de iarna sau de vara, ci de un program in continua schimbare si trial and error permanent, cu rata mare de error.
La DTM au venit de două ori :D

• 👍
Ar fi ciudat sa renunte la DAM. Poate nu au finalizat programul de iarna...

Incepând cu 25 septembrie, DAN AIR va opera zboruri regulate către un nou oraș din Siria – Aleppo.

Această lansare vine după succesul rutei București – Damasc, inaugurată în iunie, și consolidează poziția noastră de prima companie aeriană din Uniunea Europeană care operează zboruri directe și regulate între Siria și Europa.

Rută:
București ↔ Alep ↔ București
Frecvență: 2 zboruri pe săptămână – în fiecare joi și duminică
Aeronavă:
Airbus A319, 144 de locuri disponibile

Biletele pentru această nouă rută sunt deja disponibile pe www.danair.aero.

Sursa: newsletter Dan Air

• 👍
Ruta OTP - ALP - OTP (DN 551/552) amanata pana pe 14dec2025 (pt moment).

DN 528: VLC - OTP - ruta anulata (ultimul zbor: 13sept)
DN 532: LCA - OTP - ruta anulata (ultimul zbor: 9sept)

DN 412: BCN - BCM - ruta suspendata pana pe 14dec
DN 418: MAD - BCM - ruta suspendata pana pe 15dec (+ curse pe 1 si 8oct)
DN 420: BLQ - BCM - ruta suspendata pana pe 12dec

• 🌟
  • 👍
Reactions: 4 users
Inceperea operarii la Aleppo se amana, potrivit unui comunicat al companiei, aflat pe pagina Linkedin corespondenta:

We regret to inform you that the launch of DAN AIR’s direct flights between Bucharest and Aleppo, originally scheduled for December 14th, must be postponed. This decision follows the mandatory European regulations that DAN AIR must strictly comply with, which do not currently allow for air transport operations in accordance with (EU) No. 965/2012 and (EU) No. 300/2008.

Reactions: 1 user
Dan Air a imprumutat un A220 de la Smartwings in livery CSA ,OK-EYB, pentru baza din Bacau.

Dispar pana la urma BCM-BCN si BCM-MAD. Adica nu vor mai fi reluate pe programul de vara
BCM-BLQ e seasonal - cateva zboruri de pasti si apoi 2/7 16 iunie - 11 sept.
Restul care raman: BRU si LTN cu 2/7, TRN, DUB si BGY 2/7 si 3/7 de pasti si iunie-sept.

OTP-DUB si OTP- DAM cu cate 2/7.

Au revenit BCM-MAD si BCM-BCN cu 2/7 pt S26
De asemenea pare ca se vor opera si:
Otp-lca;
Bcm-Vie/lca/bva/vlc/tsf
toate cu 2/7

• 👍
Da, ramane de vazut. Lotul bacaoan e ciudatel. Tsf/vce, lca si bva au mai fost operate de Blueiar in anii lor de glorie si scoase repede. Celelalte doua imi par si mai de nisa.

• 👍
BCM-VIE pare sa fi disparut. Nu apare in anuntul companiei si nici pe site nu mai e.