"De la aeroclub la Airbus 320 via MontBlanc" - interviu cu Andreea Litescu

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,314
2,897
903
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Andreea Litescu, te rugăm să ne spui, pe scurt, câteva date biografice

Viața mea a început în orașul Pitești în anul 1984. Pe perioada sarcinii, părinții mei își doreau enorm de mult să fiu băiat. Am fost o fată care nu a urmărit tiparul obișnuit și am început să practic arte marțiale încă de la 6 ani având mult prea multă energie. Am continuat antrenamentele timp de 10 ani după care am început să practic alpinismul fiind incredibil de atrasă de munte. Cea mai frumoasă experiență a fost când am urcat cu încă o prietenă pe vârful Mont Blanc reușind să-mi îndeplinesc un vis din copilărie. Însă într-o zi am fost pe aerodromul Geamăna din Pitești unde am văzut un avion mic zburând, iar de atunci nu am mai fost niciodată la fel. M-am îndrăgostit iremediabil de aviație și după cum spunea Leonardo da Vinci: „Odata ce ai.........

Mai departe aici -> Andreea Litescu

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Un interviu foarte bine facut, raspunsuri interesante si foarte ... cum sa spun ... personale, pline de viata si energie. Nu suna de loc asa cum se mai tot gasesc interviuri prin presa româna, în care de fapt si la urma urmei nu se spune nimica.

Felicitari Calin, mersi Andreea :)

• 👍
Si eu tin sa ii multumesc Andreei pentru timpul acordat si lui Calin pentru interviu.
Jos cu palaria.

Super interviu! Admirabila Andreea! Sper ca tot mai multe fete sa-i urmeze exemplul! Multumim frumos pentru interviu!

Andreea m-a dus azi de la OTP la NUE si vroiam sa recitesc intreviul, unde e?

• 👍
Mersi, linkul din prima postare nu mergea.

Foarte simpatica, am facut si personal cunostiinta cu ea

• 👍
Am editat si mesajul initial.

Dealtfel am si felicitat-o pentru recenta avansare, numita comamdant de baza la OTP la 31 de ani ...

trebuie sa recunosc ... CalinCLJ a avut un deosebit simt pentru oameni când a facut acel interviu ;)

Andreja_version_2.jpg

Bine ai venit în lumea oportunităților! | Wizz Air

• 👍
Reactions: 1 users
Acum vad..... Thomas.... a fost o experienta deosebita. Toare trei interviurile.... fiecare in parte.... Mitica Oprisiu.... un "guru", Catalin, mostenitorul numelui tatalui si totusi el insusi un "personaj".... iar Andreea.... pentru mine a fost cea mai frumoasa surpriza....Ma gandesc sa imi gasesc timp sa reiau seria....sugerati si voi nume....

• 👍
Reactions: 1 users