De unde sa RENT A CAR ?

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

VicMures

Active Member
Feb 18, 2012
392
224
43
LRCL
Flightdiary
My fr24 profile
Salutare tuturor,
nu stiu sigur daca thread-ul are titlul corect, si daca l-am pus la sectiunea unde trebuie, daca am facut ceva gresit va rog sa reparati. Am o mare intrebare. Voi merge in excursie in Sept in Creta si vreau sa va rog sa ma ajutati cu o recomandare (sau mai multe) de site de rent a car. Desigur ca vreau sa fie sigur, bun si ieftin :)

Salut, pentru insulele grecesti eu nu recomand sa inchiriezi in avans. Peste tot pe acolo exista mici dealeri de masini cu care poti negocia la fata locului. De asemenea, (aproape?) toate hotelurile au diverse deal-uri cu aceste firme locale si poti scoate un tarif mult mai bun decat pe net. In Mykonos am inchiriat un Citroen C1 si se mira grecul ca trag de el sa completeze schema aceea cu defectele pe care le are caroseria masinii. Evident, era facuta praf de zgarieturi, dar la predare nici macar nu era acolo, am lasat masina pur si simplu fara a face vreo inspectie.
Altfel, daca nu vrei sa te complici, eu recomand economycarrentals.com. Am inchiriat prin Spania si in Italia si totul a fost ok. De altfel, la ei am gasit cele mai mici tarife.