Delta Air Lines (DL/DAL)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

MihaiCLJ

Well-Known Member
Jun 3, 2014
923
325
63
Boston, MA
U6cg1B8.png


Delta Unveils New Inflight Cabin Family of Products

Delta Air Lines today announced a new suite of cabin products it says were created to give passengers more choice in their cabin experience. As part of that effort, the Atlanta-based carrier is now offering the new Comfort+ cabin, which replaces economy comfort.

The Atlanta-based carrier has broken down its cabins into five different in-class products:

Delta One, formerly BusinessElite, will be featured on long-haul international routes and transcontinental routes from New York to Los Angeles and San Francisco;
First Class, will be available on short-haul international and domestic routes;
Delta Comfort+ will be on all the carrier’s two-cabin aircraft;
Main Cabin; and
Basic Economy.

Sursa: http://airwaysnews.com/blog/2014/12/08/delta-unveils-new-inflight-cabin-family-of-products/
 
Delta sunt din nou la cumparaturi dupa tipicul lor: Embraer 190 folosite de la Air Canada, si ultimele 737-900 si A321 CEO..cel mai probabil pentru rabaturile mari
 
Richard Anderson, CEO Delta, a anuntat ca anuleaza lista de cumparaturi pentru cele 40*737-900ER & 20*E190 in valoare de 4bioUSD.
Explicatia oficiala este ca achizitiile erau conditionate de ratificarea noului contract colectiv de catre piloti. Contractul prevedea salarii imbunatatite, concedii mai lungi, programe de training imbunatatite si o mai buna protectie in caz de disponibilizari. ALPA nu a fost de accord: vroiau o mai mare participare la beneficii.
In ceea ce priveste anularea E-urilor, pilotii nu sint chiar nemultumiti - caci sindicatele se temeau ca acestea ar veni ca inlocuitoare ale aparatelor mai vechi, mai curind decit sa fie adaugari la flota - cum se anuntase initial.
Anularea vine pe fundalul unui foarte bun rezultat trimestrial - dar si al unei perspective de stagnare (in cel mai bun caz) pentru restul anului.
In spatele explicatiei oficiale exista si o alta realitate. Operatorii americani sint pusi in fata unei substantiale cresteri a scaunelor oferite - pe care cererea nu prea apuca sa le umple. De unde scaderi de preturi. Care trag dupa ele eroziunea marjei operationale. Reducerea scaunelor oferite prin anulari de comenzi incurajeaza o anumita fermitate a preturilor.
Precum va permite actiunii Delta sa se mentina la nivel. Si sa puna presiune asupra sindicatului pilotilor.
 
Last edited by a moderator:
Delta to buy used Boeing 777 for $7.7 million
Delta Air Lines has signed a letter of intent (LOI) to buy a used Boeing 777 for $7.7 million, according to CEO Richard Anderson.
As a point of comparison, Boeing’s list price for a new 777-200ER is $277.3 million, meaning Delta is buying a used 777 at a price 97.2% lower than the value of a new 777.
Sursa

De pomana :rolleyes:
 
  • 👍
Reactions: 1 user
se stie de afacere de mai bine de o saptamana... ce nu se stie e ce fel de model... ER sau A... daca e A atunci e clar ca e pt piese... daca vor sa-l si zboare trebuie sa mai bage cca 40 mil USD pt heavy check si reconfigurare ca restul flotei iar -200A e un fel de A318... oaia neagra care nu o vrea mai nimeni...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
Umblă un hoax pe Facebook cu Delta care ar oferi 50 de bilete gratuite la First Class și 5000$ de cheltuit la destinație.
Delta AirIines

Atenție! E fals, dacă nu era clar din cuvântul hoax.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Similar mai umbla ceva de genul ăsta legat de Wizz. 'jdemii de bilete gratis pentru un follow pe Instagram :)


Sent from my mobile phone using Tapatalk
 
A zburat careva cu Delta la comfort+?


Sent from my mobile phone using Tapatalk
 
Nope, doar first, pe 757 in noaptea de revelion.
La noi a fost new years eve party, iar in restul avionului a fost ... nimic.
 
Last edited:
Delta Air Lines just gave its employees another pay raise

On Tuesday, Delta Air Lines CEO Ed Bastian announced that all eligible employees will receive a 6% raise effective April 2017.

Including the 18.5% raise Delta employees received in 2015
, the airline's employees have seen their base pay increase nearly 25% over two years.

[...]

Earlier this year, eligible Delta employees received a portion of the company's $1.5 billion profit sharing scheme which equates to roughly 21% of their annual compensation. According to Delta, the airline has paid out a total of $4.1 billion in profit-sharing and other performance rewards over the past five years.

Even though the US airline industry has seen business slow due to economic softness, political instability, and currency fluctuations, Delta has remained surprisingly resilient. Even though the Atlanta-based airline's third quarter profit fell 4%, it's profits for the first nine months of the year is still up 6% over the same period last year to $3.75 billion.


screengrab
 
Pentru ca nu a respectat regulamentul. Cand se spune sa stai jos, seatbelts ON, etc, atunci STAI JOS, SEATBELS ON, ETC.
Avionul era la holding point, ready for T/O. Ce nu este de inteles?
 
  • 👍
Reactions: 1 user
@Zsolt Atunci ii spui sa se întoarcă la locul lui, sau dupa ce și-a făcut treaba, sa se așeze pe cel mai apropiat loc. Daca îl dai jos din avion, atunci avionul trebuie sa se întoarcă la poarta si își pierde slot-ul de decolare, iar drept consecință, întârzie. Compania pierde bani, deoarece aeronava mai ramane la sol, pasagerii sunt nemulțumiți de intârziere (unii poate își pierd conexiunile) etc. Nu cred ca a da pasagerul jos din avion este soluția perfecta.

Sau - alta idee; însoțitorii de bord ce făceau in timp ce acesta umbla bine-mersi prin cabina? Cred ca ar fi trebuit sa îl oprească, nu sa îl lase sa se plimbe

Deci, @Zsolt ca sa răspund la 'intrebarea' ta; De ce l-au dat jos din avion!? Asta este de ne-inteles la mine. Asta este procedura standard - sa îl dai jos din avion?
 
Last edited:
Exista Terms and Conditions, Contract of carriage, etc, cu care esti automat de acord, cand cumperi biletul.
Cabin crew, poate, era la locul lor, asezati, cu centurile puse, gata de decolare.
 
Sa povestesc si eu o intamplare legata de pasageri "indisciplinati". In 27 Februarie ma aflam pe zborul DLH ce ajunge a 0:55 la CLJ de la MUC. LA aterizare, in timp ce avionul se indrepta dinspre pista spre terminal, o "inteligenta" s-a ridicat in picioare si a deschis ccompartimentul pentru bagaje de mana si cauta ceva de zor. Asta chiar dupa pilotul anuntase ca toata lumea sa ramana asezata si cu centura pusa. Din nou pilotul a reamintit tuturor sa se aseze. Apel ignorat complet de domnita in cauza. A trebuit sa insiste si aprope sa ridice tonul ca respectiva sa se aseze, nu fara sa lase capacul deschis... In SUA probabil s-ar fi luat masuri mult mai dure, nu ?
 
113 pax nu se califica la "aproape gol" intr-un 767...