Despre conferinta Wizz Tours la Bucuresti

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Janos Barits, Managing Director Wizz Tours, a sustinut astazi la Bucuresti o conferinta de presa in care a prezentat platforma online relansata in toamna anului trecut.

Cu aceasta ocazie, am aflat ca românii sunt tot mai interesați de city-break-uri, iar destinațiile de top sunt Roma, Barcelona, Milano, Veneția și Londra. Din analiza de piață Wizz Tours, parte a grupului Wizz Air, am mai aflat ca Cipru, Dubai, Malta, Costa del Sol și Sardinia sunt destinațiile preferate ale românilor când vine vorba de vacanțele la plajă. De obicei, românii care aleg city-break-urile Wizz Tours călătoresc în cuplu, preferă hotelurile de 3 stele, iar valoarea medie a rezervării este de 530 de euro. Pe de altă parte, cei care aleg vacanţele la plajă optează pentru un hotel de categorie mai ridicată decât în cazul city-break-urilor, iar durata medie a şederii lor este de șase zile. În acest caz e vorba, de cele mai multe ori, de grupuri alcătuite din trei persoane, iar valoarea medie a pachetului de călătorie este de 760 de euro.

Jànos Barits, Managing Director Wizz Tours: “Românii sunt călători inteligenţi, caută cel mai bun raport hotel/preţ. Pentru vacanţele de vară, la plajă, aleg de obicei un hotel cu un standard mai ridicat, însă pentru city-break-uri se îndreaptă către hoteluri de 3 stele. Pe de altă parte, în ceea ce privește distanța între data rezervării și a călătoriei, românii tind să-şi rezerve vacanţele destul de aproape de data de plecare. Indiferent de momentul când aleg să-şi facă rezervarea, Wizz Tours vine în sprijinul lor şi le oferă pachete de călătorie către mai mult de 130 de destinații și economii de 10-15% în medie față de achiziția separată a transportului și hotelului.” Şi călătoriile spre România sunt în creştere, numărul rezervărilor pe wizztours.com fiind în primele 4 luni cu 45% mai mare faţă de aceeași perioadă din 2015. Cei mai mulţi turişti provin din Germania, Israel, Italia, Suedia şi Marea Britanie. Traficul de călători dinspre Peninsula Scandinavă crește, la rândul său, cu rapiditate, datorită dezvoltării recente a rutelor Wizz Air.

Wizz Tours, despre care am mai vorbit pe Aeronews.ro, este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, și oferă acces la peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Site-ul este disponibil și în limba română, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal. Wizz Tours oferă o selecție variată de pachete de călătorie pentru vacanțe sau în scop de afaceri, inclusiv o varietate de city break-uri, vacanțe de vară și de iarnă. Pachetele Wizz Tour oferă acces la o rețea de rute Wizz Air în continuă dezvoltare, care constă în peste 380 de rute în și în afara Europei, în special în Europa Centrală și de Est. Foto main: Wizz Air.

Mai multe fotografii de la conferinta de presa (credit: Aeronews).

Continue reading...