Din 12 ianuarie 2017, Bucuresti-Tel Aviv cu Blue Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, isi dezvolta operatiunile prin deschiderea rutei cu nr. 84, Bucuresti – Tel Aviv. Din 12 ianuarie 2017, zborurile vor fi operate in fiecare luni, joi si duminica.

Pasagerii Blue Air vor putea calatori in conditii optime pe noua ruta Bucuresti – Tel Aviv, beneficiind de siguranta, confort sporit si tarife incepand de la 34.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere. Blue Air inregistreaza anul acesta cresteri semnificative, atat in privinta numarului de pasageri transportati, cat si al numarului de avioane care alcatuiesc flota. Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Odata cu lansarea zborurilor catre Tel Aviv, Blue Air intra pe o piata noua, dar in acelasi timp cunoscuta. Noua ruta va aduce mai aproape Bucurestiul de cele mai sfinte locuri ale crestinatatii, dar si de un oras modern, vesnic in miscare, care cu siguranta se va bucura de succes in randul romanilor. Orarul a fost special studiat pentru a raspunde atat nevoilor oamenilor de afaceri, turistilor de week-end, cat si pentru pelerinaj, iar preturile sunt foarte atractive, asa cum v-am obisnuit deja.”

Continue reading...