Din 15 decembrie, Craiova – Bruxelles Charleroi cu Wizz Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România și unul dintre transportatorii cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță lansarea unei noi rute de la Craiova spre Bruxelles Charleroi, în Belgia. Ruta este una dintre cele 11 nou anunțate astăzi în întreaga rețea Wizz Air.

Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie. Clienții care doresc să exploreze frumoasele atracții turistice din Belgia și să se bucure de stilul de viață activ pot rezerva locuri de astăzi pe wizzair.com, cu prețuri începând de la 69 RON / segment. Astăzi, Wizz Air anunță extinderea rețelei sale din Europa și dincolo de aceasta cu 11 noi rute. Pasagerii WIZZ care caută oportunități de călătorie interesante pot explora acum 17 destinații noi în 13 țări. Incluzând noile rute anunțate astăzi, WIZZ adaugă peste 125 de noi rute în 2018 și peste 700 de zboruri săptămânale suplimentare pe serviciile existente, prin intermediul rețelei sale extinse și diversificate care acoperă 44 de țări.

În primele șapte luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse din România, cu 13% mai mult decât în aceeași perioadă a anului precedent, și peste 260.000 de pasageri de la și spre Craiova. În prima parte a anului Wizz Air a atins un indicator important la Craiova, depășind 1 milion de pasageri transportați de la începerea operațiunilor, iar până la finalul lunii iulie aproape 1,2 milioane de pasageri au călătorit cu WIZZ de la Craiova. Subliniind angajamentul față de țara noastră, compania aeriană și-a extins semnificativ operațiunile în România, cu patru noi aeronave alocate bazelor sale și a anunțat în acest an 25 de noi rute către și din România. WIZZ oferă acum 144 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi din România, sprijinind mai mult de 5.300 de locuri de muncă locale în industria aviației, transporturilor, hotelieră și turismului și va avea 9.400.000 de locuri la vânzare în 2019, cu 8% mai mult decât anul trecut.

Sorin Ratz, Head of Corporate Communications la Wizz Air (interimar), a declarat: “WIZZ este compania aeriană europeană care încearcă întotdeauna să creeze din ce în ce mai multe conexiuni de călătorie pentru clienții săi din întreaga Europă și dincolo de ea. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, suntem încântați să extindem în continuare rețeaua noastră din ce în ce mai mare din România. Suntem încrezători că noul serviciu care leagă Craiova de capitala belgiană va oferi o opțiune convenabilă și ieftină atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât și pentru cei în scop recreativ. Astăzi anunțăm și alte 10 noi rute care vor începe la sfârșitul lunii octombrie și se vor adăuga celor peste 600 de rute deja disponibile clienților noștri. Vom continua să extindem rețeaua noastră și să oferim prețuri cu adevărat accesibile”.Continue reading...