Din 15 iulie, Bucuresti – Sibiu cu TAROM, bilete de la 40 EUR dus-intors

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
TAROM își mărește portofoliul de rute de pe Aeroportul Internațional Sibiu, de această dată în interiorul granițelor României, și anunță deschiderea rutei Sibiu – București.

Primul zborul intern ce va conecta direct Sibiu de București va fi operat pe 15 iulie, cu tarife începând de la 40 EUR dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 de kg/persoană și tarife de aeroport. În vara anului 2018, pe Aeroportul Internațional Sibiu TAROM va opera zboruri directe spre 3 destinații: München, cu 6 frecvențe pe săptămână (luni-sâmbătă), Stuttgart și București cu 3 frecvențe săptămânale (miercuri, vineri și duminică).

Bucuresti – Sibiu 07:50 – 08:35 / miercuri, vineri, duminica
Sibiu – Bucuresti 20:10 – 20:50 / miercuri, vineri, duminica

„Deschiderea rutei Sibiu-București este felul în care TAROM răspunde exigențelor pasagerilor noștri. Sibiu este un pol de creștere constantă pentru România. Mediul de afaceri este efervescent și la fel și cerințele acestui segment specific de public. Echipa dumneavoastră, TAROM, se conectează la acest potențial cu servicii și tarife optime. Mizăm pe maturizarea rapidă a acestei rute”, a afirmat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

”Aeroportul Internațional Sibiu are un rol activ și de susținere în regiune în ceea ce privește mobilitatea mediului de afaceri și nu numai, iar anunțul deschiderii rutei Sibiu – București reprezintă transpunerea solicitărilor comunității pe care o deservim în asigurarea conectivității cu capitala României. Diversificarea opțiunilor de călătorie pentru pasagerii noștri va reprezenta întotdeauna unul dintre principalele noastre obiective” , a declarat Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu. Foto: Marcu Betuel.

Noi destinatii TAROM: Baku, Tbilisi, Odessa si Yerevan.
Din 15 iulie, Sibiu-Stuttgart cu TAROM.Continue reading...