Din 15 iulie, Sibiu – Stuttgart cu TAROM

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Noua ruta va fi operata de 3 ori / saptamana, in fiecare miercuri, vineri si duminica. In prezent, TAROM zboara din Sibiu spre Munchen de 6 ori / saptamana, ruta deschisa in 1999.

Sibiu – Stuttgart 09:25 – 11:25 / miercuri, vineri, duminica
Stuttgart – Sibiu 17:20 – 19:20 / miercuri, vineri, duminica

„Creștem capitalul de încredere al companiei Tarom. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

„Între Aeroportul Internațional Sibiu și Compania Națională TAROM există o cooperare de succes, pe care dorim să o dezvoltăm în continuare. Prin deschiderea acestei rute facem încă un pas important în extinderea acestui parteneriat, care prin eforturi comune răspunde așteptărilor comunității deservite de Aeroportul Internațional Sibiu. Pe această cale, ne exprimăm aprecierea pentru progresele semnificative înregistrate de compania TAROM și, nu în ultimul rând, avem convingerea că în anul Centenarului TAROM va fi «compania care unește România».” (Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu)

„Echipa de management a Aeroportului Internațional Sibiu fructifică din nou, împreună cu Compania TAROM, potențialul turistic și de business al regiunii pe care aeroportul o deservește. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce privește lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care și ruta anunțată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanța în direcția atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă.” (Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu)

„Zborul TAROM nou anunțat este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmărește consolidarea și întărirea parteneriatelor existente. Crearea unui context atractiv pe termen lung pentru companiile aeriene este o condiție esențială pentru atragerea de noi rute sau extinderea celor existente. În mod cert, anunțul extinderii operațiunilor Companiei TAROM la Sibiu validează această abordare și în același timp ne motivează pentru a menține această traiectorie ascendentă.” (Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu)Continue reading...