Din 19 august, baza Wizz Air la Sibiu si 4 rute noi

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Maine, 6 aprilie, Wizz Air va anunta oficial baza de la Sibiu (SBZ), respectiv 4 rute noi si crestere de frecventa spre Londra Luton. Gratie unui prieten Aeronews, caruia ii multumim, va prezentam astazi noutatile.

Se confirma astfel ceea ce Aeronews anticipa, in premiera, pe 26 decembrie 2015, si anume faptul ca Wizz Air va deschide baza la SBZ in decursul acestui an. Zborurile spre Madrid, Milano Bergamo si Memmingen vor fi operate de doua ori / saptamana (Bergamo si Memmingen in W), la fel ca ruta Sibiu-Nuremberg. Pe 25 februarie va spuneam ca o companie aeriana a depus o oferta pentru aceste 4 rute noi, iar acum putem confirma ca este vorba despre Wizz Air. Totodata, operatorul low-cost va mari numarul frecventelor spre Londra Luton de la 4 la 5 / saptamana.

Urmariti facebook.com/aeronews.ro maine de la ora 10:00 pentru a afla datele de incepere, tarifele si orarul de zbor pentru noile rute. Pe langa conferinta de presa de la Sibiu (10:30), Wizz Air va sustine una si la Bucuresti, respectiv Suceava. Amandoua vor incepe la ora 10:00. Foto: Aeronews.ro

Continue reading...