Din 19 iunie, Craiova – Tel Aviv cu Wizz Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est și cel mai mare transportator aerian din România, anunță astăzi o nouă rută din Craiova spre capitala însorită a Israelului, Tel Aviv, cu începere din 19 iunie, cu două zboruri pe săptămână, luni si vineri.

Odată cu noile curse cu tarife reduse, va crește și frecvența zborurilor spre Tel Aviv din București, la şase/săptămână, începând cu luna iunie și zilnic din septembrie. Pasagerii WIZZ care plănuiesc să-și petreacă vacanța în această destinație specială își pot rezerva biletele pe wizzair.com de la doar 179 RON / segment. Tel Aviv, un oraș cosmopolit, modern și vibrant, este o destinație ideală de vacanță pe tot parcursul anului, cu o plajă primitoare, unde cafeaua și inovațiile culinare sunt embleme locale. Cu o istorie fascinantă, orașul îi va surprinde pe vizitatori cu galerii de artă contemporane, lounge-uri șic, buticuri artizanale și plaje călduroase.

Dovedindu-și angajamentul pentru pasagerii din România în ultimii 10 ani, WIZZ caută permanent ocazii să ofere și mai multe oportunități cu tarife reduse, care să răspundă cât mai bine nevoilor clienților, iar destinația populară și însorită Tel Aviv devine disponibilă de la patru aeroporturi din România, inclusiv Cluj-Napoca și Iași. Din 17 iunie zborul cu tarife reduse din București spre Tel Aviv va avea 6 frecvențe săptămânale și va deveni zilnic începând cu 18 septembrie.

Screen-Shot-2017-03-28-at-13.45.10.png


La doar o săptămână după alocarea celei de-a doua aeronave moderne Airbus A320 cu 180 de locuri la baza de la Craiova, WIZZ continuă să extindă rețeaua regională prin oferirea unei noi destinații de vacanță, Tel Aviv. Începând de azi, călătorii din Craiova și vizitatorii lor se pot bucura de oricare dintre cele 11 destinații disponibile din rețeaua WIZZ cu tarife scăzute, inclusiv rutele lansate recent spre Paris, Veneția Treviso, Koln, Madrid sau Liverpool.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă acum 134 de rute spre 20 de ţări din toată Europa, de pe zece aeroporturi locale. În 2017, 16 noi rute spre zece ţări vor fi lansate din ţara noastră, spre destinaţii populare cum ar fi Lamezia Terme din Bucureşti, Veneţia Treviso şi Roma Ciampino din Suceva, precum şi Malta şi Larnaca din Cluj-Napoca. Echipa Wizz Air din România numără peste 750 de angajaţi direcţi, care îi întâmpină pe pasagerii companiei la bordul celor 21 de aeronave, inclusiv în cele 5 Airbus A321 ultra-eficiente, cu 230 de locuri.

Continue reading...