Din 20 mai 2018, Suceava – Londra Luton zilnic cu Wizz Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air a anuntat astăzi o extindere masivă la baza sa din Luton, cu adăugarea a 4 Airbus-uri A320 flotei sale de pe acest aeroport până în iunie 2018.

Aeronavele suplimentare vor permite Wizz Air să mărească frecvența zborurilor pe trei dintre cele mai populare rute, printre acestea numarandu-se si Suceava. In prezent, zborurile sunt operate de 5 ori / saptamana.

Screen-Shot-2017-11-20-at-13.07.36.png


Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: „Astăzi anunțăm din nou noutăți interesante pentru clienții din Marea Britanie și arătăm încă o dată angajamentul Wizz Air față de țară. Suntem încântați că la doar 9 luni de la deschiderea bazei de la Luton, anunțăm deja o extindere importantă prin alocarea a patru aeronave Airbus A320 adiționale flotei de la Luton. Investiția noastră aduce beneficii comunității locale prin crearea a 150 de locuri de muncă directe, precum și facilitarea a mai multor posturi în aviație și în industriile conexe. Rețeaua Wizz Air din Luton se va extinde cu cinci noi rute, spre Larnaca în Cipru, Tallin în Estonia, Lviv în Ucraina, Bratislava în Slovacia și Tirana în Albania, și va genera mai multe opțiuni pentru pasageri și mai multe oportunități pentru a descoperi Europa pe rutele WIZZ cu tarife scăzute.”



Continue reading...