Din 25 martie 2019, Oradea – Milano si Oradea – Barcelona cu TAROM

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
TAROM își continuă misiunea de a conecta comunitățile de români de pretutindeni. Portofoliul de rute al operatorului aerian national se largeste cu zborurile Oradea-Milano (Bergamo) și Oradea – Barcelona (El Prat). Biletele vor putea fi rezervate incepand cu 15 decembrie 2018.

“Compania națională va pune la dispoziție două frecvențe săptămânale spre Milano și Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120. Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie 2019 este procedura de obținere a sloturilor de zbor. Marcăm deschiderea a nu mai puțin de 16 noi rute în ultima perioadă. Continuăm să dezvoltăm prezența companiei pe piață, mizând în permanență pe nevoia de conectare a polurilor de creștere economică din România cu cât mai multe destinații.

Contăm pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât și extern, turistic, dar nu numai. Suntem conștienți de nevoia constantă de a călători rapid și în siguranță, exprimată de bihorenii care au creat veritabile comunități locale în Milano și Barcelona. Deschiderea celor două curse regulate TAROM este un răspuns onest la această nevoie. Multumim pe această cale Consiliului Județean Bihor pentru sprijin. Apreciem eforturile constante și profesioniste de promovare a Regiunii Bihor și totodată ne exprimăm încrederea într-un proiect de colaborare solid, pe termen lung.”Continue reading...